Проблем с превключване на скорости.
Проблем с превключване на скорости.
Здравеите колеги,става въпрос за голфа на брат ми проблема е че от известно време започна много трудно да включва първа и задна много хъркаше това беше само когато е загряла но днеска работата тотално се запече, вече не ще да включи нищо освен пета тоест включва ги ама със страшни мъки, интересното е че съединителя не отделя много високо и все още катери бордюри ама знаели човек.Ако имате някакви идей ще съм благодарен да ги сдподелите, колата е ГОЛФ 3 1.4 ABD. Предварително благодаря.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
scruc написа:Съединителя е със жило което е саморегулиращо, дали може да е от него и забравих да кажа че при потегляне колата тресе но незнам дали има нещо общо.
- Прав си не съобразих че питаш за друга кола а не за тази от профила, значи може да е от жилото но може и да има разбит тампон на скоростите на двиг. макар че ме съмнява да е заминал чак до толкова та изобщо да не включват. Абе вариантите са доста може и от прит.диск да е така че най добре да го види на място някой който разбира за да не гадаеме и да те подвеждаме с предположения.
- sarafa
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
масло
3л ми се струва доста обикновено е 2л нали го източихте през пробката и го наляхте отстрани от пробката докато потече
щото някой го ноливат от отдушника 

Маслото определено е 3 литра даже и по аутодата,но работата май върви към съединител защото днеска започна да отделя пет санта преди горно положение на педала и започна да боксува, например на трета или на четвърта при рязко подаване на гас двигателя се форсира до 5000 оборота а колата въобще не ускорява но ако я коткаш все още зацепва и потегля. Явно ще се сменява съединител и жило. А и да ви питам все пак за марка и магазин ако някой скоро е патил, знам че има такива теми ама нали вече я отворих тази. Благодаря на всички.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”