ама си вадя хляба от 8 години с помощта на Linux,
Разбрах колко си вадиш хляба с Линукс , колега, вероятно си голям спец и разбирач, аз нямам никакъв шанс да споря с такъв експерт, изтъкнат и изключителен познавач....

Защоне си помислиш, защо аз "само съм чул за тези вируси ? " А верно бе , защото нямам възможност да ги опитам ....търсих ги , ама НЪ , не моем ги набара, у наШто село нема - я ми прати един ..да си го сложа на диск и да мога като Санчо да натривам носа на този онзи .... ще се хваля и ще викам : ето бе , говеда, имам най-новата версия на вирусааааа , и то на диск , че не ще нещо да ми върви на машината...

" Наистина , господин експерт по линукса, съм готов да замълча по отношение на Вас - просто нямам думи . Е вие пак се опитвате да ми подскажете какво е хубавото за джоба на Дебил Гей - това е Вашето право на избор- благодаря все пак .... и понеже рискувам да изпадна в ненужни подробности ..... ще си замълча засега .....
успех
п.с Като се охлади радиатора спокойно прегледах пак мненията и мисля, че темата влиза в опасна улица.... рискуваме да си кажем някой неприятни изявления къде да, къде неотговарящи на истината..... колега , мисля , че не е необходимо да си опваряме очите един на друг.... те са вече отворени.... аз лично не мисля да изпадам в подробности повече , освен ако и ти не изпаднеш и
както всеки си кара собствената кола, така и всеки да си кара собствената ОС " , така че
до колкото зависи от мене
Успех