проблеми с LINUX /въпрос към разбирачите/.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 02 май 2007 0:11

dj_tuhla написа:Пич, ако ще говорим за физически достъп до машината, аз на твоя линукс пък за 1 рестарт и съм ти сменил root паролата и после кво правим ???. Айде стига сте били коне с капаци, ползвайте си квото искате, ама тези приказки наизуст адски дразнят и не водят до нищо добро. И не - не съм DrFranky ако за това намекваш, макар че няма значение.

Аз не съм казал че си .. просто ти казвам.. че човека който го е писал.. е един от най-големите линукс изверги .. + това.. Уиндолса .. с 1 рестарт.. мога да го направя весел.. така че моля те :) ако искаш да си говорим за стабилност между линукс и уиндолс.. можем да ги подложим на едни и същи интервенции.. утре сутринта съм на работа.. ако имаш мерак.. обаждай се да ги пробваме.. мойте линукси срещу твоя Уиндолс :)

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 02 май 2007 9:29

Може и мойте линукси срещу твойте ако искаш :lol: , айде няма нужда да си мерим каквото и да било. Мисълта ми беше при default инсталация направена от некомпетентен потребител линукса няма да блести с нищо особено от към сигурност (поне доста от разпространените дистрибуции ). Примера с моя windows дадох за да подкрепя тезата си че сигурността на една система зависи преди всичко от потребителя. Поздрави и да приключваме темата :)

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Сря 02 май 2007 9:35

dj_tuhla написа:Може и мойте линукси срещу твойте ако искаш :lol: , айде няма нужда да си мерим каквото и да било. Мисълта ми беше при default инсталация направена от некомпетентен потребител линукса няма да блести с нищо особено от към сигурност (поне доста от разпространените дистрибуции ). Примера с моя windows дадох за да подкрепя тезата си че сигурността на една система зависи преди всичко от потребителя. Поздрави и да приключваме темата :)

инсталирай дифолт уин и дифолт линукс и ги пусни в мрежата, да имат достъп до интернет и прочие. До 1 час ти гарантирам че ще има вируси на уиндоуса, гаранция на линукса няма да му има нищо за тоз един час.....

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Сря 02 май 2007 10:44

ама си вадя хляба от 8 години с помощта на Linux,

Разбрах колко си вадиш хляба с Линукс , колега, вероятно си голям спец и разбирач, аз нямам никакъв шанс да споря с такъв експерт, изтъкнат и изключителен познавач.... :D Защоне си помислиш, защо аз "само съм чул за тези вируси ? " А верно бе , защото нямам възможност да ги опитам ....търсих ги , ама НЪ , не моем ги набара, у наШто село нема - я ми прати един ..да си го сложа на диск и да мога като Санчо да натривам носа на този онзи .... ще се хваля и ще викам : ето бе , говеда, имам най-новата версия на вирусааааа , и то на диск , че не ще нещо да ми върви на машината... :cry: " Наистина , господин експерт по линукса, съм готов да замълча по отношение на Вас - просто нямам думи . Е вие пак се опитвате да ми подскажете какво е хубавото за джоба на Дебил Гей - това е Вашето право на избор- благодаря все пак .... и понеже рискувам да изпадна в ненужни подробности ..... ще си замълча засега ..... :D :D
успех :wink:

п.с Като се охлади радиатора спокойно прегледах пак мненията и мисля, че темата влиза в опасна улица.... рискуваме да си кажем някой неприятни изявления къде да, къде неотговарящи на истината..... колега , мисля , че не е необходимо да си опваряме очите един на друг.... те са вече отворени.... аз лично не мисля да изпадам в подробности повече , освен ако и ти не изпаднеш и както всеки си кара собствената кола, така и всеки да си кара собствената ОС " , така че :drive :beer до колкото зависи от мене :)
Успех :)

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 02 май 2007 21:52

:applause: :beer

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Чет 03 май 2007 2:37

:) ех таз тема от полезна се превърна във вредна :)

То си беше ясно че стане ли въпрос за линукс. Ще се обади некой с СЛАК РУЛЗ :).
А спора виндос / линукс пък въобще не съм и предполагал, че ще се засегне и в тази тема :).

И да не са хаквате, че такъв ви изплющя :P

Както и да радвам се, че има толкоз маняци из форума :).
Ама с цел да ма уплюете нито тема е тоз АВТО форум, нито темата е по темата :P

Върни се в “ОФФ-Топик - други”