Странен метод за покупка.. моля за помощ и съвети

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 01 май 2007 21:50

мдаааа има изгорял в Благоевград със сигурност поне един по тази схема 8)

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Вто 01 май 2007 21:57

Слава богу, че пусна тема....между другото, това писмо е написано много неграмотно.....

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 02 май 2007 5:38

И на мен ми се е случвало същото, но: първият отговор беше на немски, при което веднага пускам втори мейл, че нищо не разбирам - за 3 минути тоя огромния мейл се преведе и върна на английски :roll:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 02 май 2007 9:00

Измамници!!!
:lock:

Потребителски аватар
Vladko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vladko » Сря 02 май 2007 11:09

Между другото е пълно с такива обяви,забележете че в тях колите винаги са дизел,топ модификация,всички екстри задължително и брутално по ниска от пазарната цена.Е то се вижда от 1000км че е нагласена работа или някой си мисли че в чужбина пасат трева?Купуват скъпа кола пазят я като очите си и на 60-70хил. гледат да я продадат на некой българин?Ама разбирасе и за тънка цена щото сме им много симпатични :D и накрая като подарък за успешната сделка-безплатна доставка :shock Всеки може да си направи сметката стига да помисли 2мин. но ме изумява колко много хора вярват и като говорим за цени веднага ми се показват такива обяви и се спори че видиш ли имало го тва животно ем евтино ем хубаво :idea:

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Сря 02 май 2007 15:54

Когато търсехме алфата попаднахме на подобен екземпляр,който твърдеше,че е немец,но името му беше арабско,а и говореше с такъв акцент.Разказа ни как бил забогатял в Лондон и сега си продавал алфата,която иначе си стои в Германия непокътната и в перфектно състояние!Прати снимки,на които колата изглеждаше невероятно и в същото време бяха постнати в немското мобиле,но продавача беше съвсем друг.Цената също.
Та този настояваше ние да отидем там,където е колата и негови хора щяли да ни чакат,за да ни я дадат....

Пълна измама! :evil:

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Сря 02 май 2007 21:56

Оо и аз съм пробвал да купя такава прекрасна 4-ка на 7000 Е, обаче го надуших и му казах на хитреца, че съм наблизо до Лиидс и ще мина да и метна едно оче на красавицата, и направо ще му броя парите :) хаха, как започна да се оплита да обяснява как сега не бил в англия, ама ако съм бил сериозен , да съм преведял малко парички на мое име еди къде си да види интерес, и ще се върне,...... копеленца, scammer - и гадни :laser

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Сря 02 май 2007 22:01

trunner написа:И на мен ми се е случвало същото, но: първият отговор беше на немски, при което веднага пускам втори мейл, че нищо не разбирам - за 3 минути тоя огромния мейл се преведе и върна на английски :roll:

абсолютно идентично :shock

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Сря 02 май 2007 22:01

Ей тук има много по въпроса ама е на английски :)

http://www.scamorama.com/

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”