И аз си имам вече Пассат, 1.8Т

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
raziel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот raziel » Сря 02 май 2007 16:21

Много добре изглежда...
Ако имаше и кожен салон щеше да е the best..... :)

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Сря 02 май 2007 16:32

:welcome_to_group Изглежда страхотно! "Опитвал" съм седан-а с такъв ДВГ - прекрасни впечатления ми остави. Пожелавам ти в бокса да влизаш само за консумативи!

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Сря 02 май 2007 23:27

Здравейте,

днеска регистрирах колата и успях да я покарам макар и и само около 40км и то в града докато бягах по задачи.
Първите ми впечатления с много добри :) Преди това съм карал Лагуна 1.8, като возия не мога да кажа кое е по-добро, но пък ускорение, спирачки, екстри, глезотиики вътре, пасата разбива от всякъде! :f_ckyou:
Тея дни ще го водя да му сменят консумативите и да кажат в какво състояние е, но на първо четене не хлопа, двигателия си пали перфектно и стабилно държи оборотите. Личи си че предния собственик си е пазил колата.
Изкефих се максимално като пуснах светлините вечерта, като самолет, това като че ли ме отказа да си кпувам от тея радиота тип циганска колиба. Ще търся ако мога да намеря да сменя changer-a с mp3 changer. Утре ще го сниамам и ще пусна още някоя снимка на двигателя. :lupe:
Имам един въпрос за знаещите - на седалките в страни пише Air Bag това значи ли че има и странични еърбегове, освен 2-та отпред?

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Re: И аз си имам вече Пассат, 1.8Т

Мнениеот jivkojj » Пон 26 мар 2012 12:17

Да си вдигна собствената тема

След 5 години с Пассат-а ми (кога минаха!) се разделих с него. Заслужава си да се отбележи, че нито един път не ме остави на пътя и не направи сериозен проблем. Е, не се разминах без обичайните болежки - рейка, носачи и т.н. по-дребни нещица, които бяха в началото и по немърливост на предния. Сега, доколкото знам ще го карат на поредния собственик в Румъния и то в много добро състояние.

Бях решил следващата пак да е пассат, но след подробно оглеждане и пробно каране на Б6, в сравнение с Б5/Б5.5 не ме грабна колата.
Все пак оставам в групата на VAG с Audi A6 2.7TDI.

:beer

Върни се в “Моят Volkswagen”