Ако някой знае прогнозите за движението на цената - да казва (ясновидци ли, пазар-анализатори ли ...)! Ако ще са нагоре, да си купувам няколко барела Цената на 95Н стана европейска, а заплатата ми не е
хм
оня ден по едно от дискаваритата гледах Freee energy
дам... хората са измислили двигатели дето не искат бензин вече ама кога ще видят бял свят - познайте
ми може и така да стане,
сега да ви кажа ме е яд, че си смених двойката
75 коня на газ, 11 в града
7,5 на извънградско, не плащаш каско, данък 10 лева
части евтини
а с тоя ГТ дет лапа по 10-11 на сто в града, та даже дадох и 6200 за него,
то не беше точене на бензин, тая сутрин са ми надрали колата
обичам си я много,
ама сега кат се замисля май сглупих щото двойката си беше в много добро състояние,
dude написа:... сега да ви кажа ме е яд, че си смених двойката 75 коня на газ, 11 в града 7,5 на извънградско, не плащаш каско, данък 10 лева части евтини
всяко лято ги вдигат с по 10 -20 стотинки за да имзкарат лев ...помня как отидох на море с 98 2.20 миналата година изкарах там един месец и се прибрах 98 1.85
Аз днеска сипах от ОМВ и е на 1.98лв. Лошото е друго...,чe сега ще вдигат всичко наред. И моята мизерна заплатка ще си хвръкне като 2+2=5. И какви са тези 2. 30 на литър беееее... От къде го прочете това, дай да видим. Жалко, че колата е лека (няма и 1 тон) иначе щех да си сложа метан.
Сетих се и за още един вариант . Да си купя едно Волво 440 или 460 с фабрична газова и двигател на Рено май .Само дето са му скъпи частите и външно не го докарва много много