Edit : Аз съм сългасен да давам толкова пари, ако заплатите са на ниво, и качеството на бензина не е такова... да давам аз по над 2 лева за литър за някъв бензин дето само еб**а майката на колата....
Американците само създават проблеми в Близкия изток-крадат от петрола им и си джиткат техните 7 литрови чудовища.Там цената е по-малка от тук,за заплатите им се сещате.
Арабите вдигат цената на петрола -оправдават се с американците.Продават скъпо и са доволни.
На Китай не му пука колко е цената и купува.
НИЕ го :blow job
ТАКА ако продължава ,скоро ще карам голфа само тук-във форума...
Ах, тяхната кожица........а дизела как върви?
той, и той същия,не се съмянвай!
но,както каза колегата, по-лошото е,че ВСИЧКО друго скача при всеки скок на горивото!
stanimir написа:Ах, тяхната кожица........а дизела как върви? той, и той същия,не се съмянвай! но,както каза колегата, по-лошото е,че ВСИЧКО друго скача при всеки скок на горивото!
Странно аз таз сутрин заредих на този на Сточна гара 95Н - 2.02 стотинки.. Абе лудница пълна... Едно врме зареждах за по 5-6 лв и карах толкоз много, а сега по 10-20 лв.. и пак не стига... Сметнах, че за миналат и тая седмица съм си изхарчил пари, колкото да си купя едно перфектно ново колело....