какво ви е мнението за HP COMPAQ NX-7300 RH683ETR
CPU INTEL CORE 2 DUO T5500 1,66GHz
- 15.4" WXGA TFT BRIGHT VIEW
- RAM 1 GB DDR2
- HDD 80 GB
- VIDEO INTEL MGA950 UP TO 224MB
- DVD-RW DUAL LAYER
- FAX/MODEM 56.6 K,LAN 10/100M,
- INTEL 802.11 B/G, ICH7-M HD AUDIO
- WINDOWS XP HOME
цена 1550лв или препоръчаите нещо около тези пари
п.с имаше доста теми но никъде неоткрих нещо за лаптоп в този ценови клас
Отново за лаптоп
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Това цена със или без ДДС. Ако е със ДДС е изгоден вариянт даже не мога да се сетя нещо марково със по добра цена. Но точно този модел нещо не мога да намеря каде се продава за тази цена.
Ако е без ДДС може да разгледаш и някоя Toshiba и по специално модела Satellite A120. Като най-голямото предимство е 2 години гаранция.
Ако искаш по-подробна информация пиши на ЛС
Ако е без ДДС може да разгледаш и някоя Toshiba и по специално модела Satellite A120. Като най-голямото предимство е 2 години гаранция.
Ако искаш по-подробна информация пиши на ЛС
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, моя съвет е да не си купуваш компютърна техника от Техномаркет, Технополис и тем подобни. В момента върви една реклама на Тошиба Текра - защо не вземеш да се поинтересуваш какво предлагат. Аз лично бих заложил на тази марка (като говорим за лаптопи)
Едит: - ето виж тук http://www.technopro-bg.com/
Като се купува маркова техника няма значение от къде се взима, тъй или иначе сервиза няма никаква връзка със магазина.
Иначе за този модел нямам конкретни впечатления, но НР е силна марка, а и цената наистина е много добра.
По принцип и аз сам фен на Тошиба, но най най-близкия модел е с поне 150лв отгоре, а текрите са с поне 500 лв отгоре
Иначе за този модел нямам конкретни впечатления, но НР е силна марка, а и цената наистина е много добра.
По принцип и аз сам фен на Тошиба, но най най-близкия модел е с поне 150лв отгоре, а текрите са с поне 500 лв отгоре
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Отново за лаптоп
bluefen написа:какво ви е мнението за HP COMPAQ NX-7300 RH683ETR
Лапай смело. На дребният взех около 5-7.01.2007 със същите параметри , но само, че НР 7400. с фри дос и 1 год. гаранция. Горе долу беше около твоята цена = чанта, мишка и USB хъб.
Беше малко зор с намиране на драйверите , но се управих . Инстал на бозата и светна .Работи си нормално.
След около 1,5 месеца взех на големият син пак HP от "Технополис" за 1300лв пак с чанта , мишка. Не мога да дам модела точно защото не е при мен - но е Centrino na 1,73GHz, Ram 512,hard 60Gb. Драйверите от 7400 станаха .
Ако можеш намери познат за да ти върне ДДС то .Тогава цената става много атрактивна.
PS след около седмица взех на мой познат още 2 бр от последния вид.
- Veso101
- Автомобил:
- Двигател:
Miki написа:Колега, моя съвет е да не си купуваш компютърна техника от Техномаркет, Технополис и тем подобни. В момента върви една реклама на Тошиба Текра - защо не вземеш да се поинтересуваш какво предлагат. Аз лично бих заложил на тази марка (като говорим за лаптопи)
Не си прав, аз си взех Тошиба от Технополис и си е внесен и е с гаранция от технопро, съвсем отделен е въпроса че вносителите на цялата техника са.... Например моя се оказа модел произведен за Англия, с английска клавиатурна подредба, а другия екземпляр беше с БГ.

Предпочетох английския, знам ли къв боклук са предвидили за БГ.
А на тоя дето си го избрал колега видеокартата е слабичка, ако ще играеш игри не става, моят е с Радеон 1400 с 512 МВ и Need for speed летят. Гледай да има TV out , че не всички имат и после ще се чудиш как да го закачиш към телевизора.
Освен това повечето Тошиби са с кард рийдър и колонки Harman Kardon които звучат много по-добре от другите.
Усещаш че те насочвам към Тошиба нали?

Според мен това е най-доброто на пазара в момента.
Малко странично по спефични неща за Toshiba. Няма модел специлано за България. Компютрите които идват при нас са същите като за доста други страни и идват с британска подредба на клавишите (за разлика от обикновените клавиатури и повечето други лаптопи които идват с US подредба). Разликата е, че повечето лаптопи им се надписва клавиатурата с български букви тука в БГ.
Компютри предазначени за Англия не се продават тука освен по сивите канали.
Гаранцията е към Тошиба, а не към Технопро или Импекс (другия вносител) и трябва да се знае винаги колко е тя защото може да се предяви към всеки един оторизиран сервиз в Света. Оторизираните сервизи в БГ са на същите две фирми като този на Импекс е по-добрия.
Още бая мога да говоря за това какви класове лаптопи има, кой ги е произвел наистина колко и каде се тестват и т.н. ама да не се увличам. Който се интересува може да пита
Компютри предазначени за Англия не се продават тука освен по сивите канали.
Гаранцията е към Тошиба, а не към Технопро или Импекс (другия вносител) и трябва да се знае винаги колко е тя защото може да се предяви към всеки един оторизиран сервиз в Света. Оторизираните сервизи в БГ са на същите две фирми като този на Импекс е по-добрия.
Още бая мога да говоря за това какви класове лаптопи има, кой ги е произвел наистина колко и каде се тестват и т.н. ама да не се увличам. Който се интересува може да пита

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Я виж тоз модел няма ли го в Бг...доста прилично изглежда:
http://www.notebooksbilliger.de/product ... 06f291b31f
650 Евро е с 1Гб рам, 599 е с 512МБ. Все пак 200-300 лева разлика е сериозна.
Иначе звучи прилично и HP-то...
http://www.notebooksbilliger.de/product ... 06f291b31f
650 Евро е с 1Гб рам, 599 е с 512МБ. Все пак 200-300 лева разлика е сериозна.
Иначе звучи прилично и HP-то...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”