е това просто не мога да го повярвам...имам приятелче, живее от 3 години в Англия, градът е лондон.....похвали ми се, че преди две седмици си е закупил ауди А4 1,6, 95 година, с ел. пакет, без клима и кожа за 700 паунда : : : колата не била удряна и както си я е купил така я подкарал...
добре де какви са тия цени, такова ауди в Германия не струва 1000 евро...., а в англия струва...
чували ли сте таквоз нещо :
Лично аз за първи път ти сигурен ли си че колата е в това състояние лично на мен ми звучи ази цена доста фантастична как е станало така немоа да си го обясня да не те послъгва или след 700 има още една нула според мен е невъзможно :
няма защо да ме лъже-по-скоро би излъгал че си е купил супер скъпа кола, а я кара вече две сидмици-всеки ден по 120 км /работи на 60 км от лондон/ и каза че няма проблем-сменил е консумативите само
Мога да потвърдя това с цените в Англия.
Мое приятелче миналата година се прибира от там с една много лачена Омега 92 год шестак мотор с пълен ел.пакет, клима, кожи и т.н. и я беше взел за 500 лири
Vladko написа:за около 2000хил лв ти сменят таблото тук с нормално.
... ами педалите, или аз ще връткам геврека а жена ми ще натиска спирачките. Тя и без това са ми пили по мозъка че карам много бързо това много ще и хареса .... То не че сега не е точно така в нашето семейство ама и в колата ли ...