Не ме мислете за скъперник,но повече няма да си дам колата на пране в автомивка-Ужас!
Препарати за чистене
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Препарати за чистене
Днес нямаше какво да правя и си разглобих колата отвътре-свалих седалки,извадих си мокета-всичко е доста мръсно,та питането ми с какъв препарат да си изчистя мокета и седалките!
Не ме мислете за скъперник,но повече няма да си дам колата на пране в автомивка-Ужас!

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мойта тапицерия на Вентото е много светло сива, отиваща към бял цвят. Сами разбирате, че се цапа изключително лесно. Пробвал съм "Вениш"-концентрат. Резултата е поразителен. Не съм смъквал нито мокети, нито седалки. Запирах на мясо, като използвах разреждане на концентрата с топла вода, както е описано в упътването, четка с мек косъм (за дрехи ) и суха но мека хавлиена кърпа. От начало търкам с четката и след това веднага забърсвам с кърпата. За около 2 часа изпрах всичко. Оставих колата на слънце с леко смъкнати прозорци ( около 1 см. ). Слънцето направи въздуха в купето като в парник и през отворените прозорци се изпари влагата. Съхненето отне около 3 часа.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”