Днес нямаше какво да правя и си разглобих колата отвътре-свалих седалки,извадих си мокета-всичко е доста мръсно,та питането ми с какъв препарат да си изчистя мокета и седалките!
Не ме мислете за скъперник,но повече няма да си дам колата на пране в автомивка-Ужас!
А вътре колата е ужас,сигурно миналите собственица са били ебати мърльовците-не визирам Batetony67,в него е била много малко време!
Като я оправя ,ще пусна снимки!
прах за пране......аз моя мокет с това го минах(в комплект с "Супер Мио")преди това с прахосмукачката....това е не мисля че ти трябва някакъв специален препарат...просто яко търкаш с гъбката и си готов
Мойта тапицерия на Вентото е много светло сива, отиваща към бял цвят. Сами разбирате, че се цапа изключително лесно. Пробвал съм "Вениш"-концентрат. Резултата е поразителен. Не съм смъквал нито мокети, нито седалки. Запирах на мясо, като използвах разреждане на концентрата с топла вода, както е описано в упътването, четка с мек косъм (за дрехи ) и суха но мека хавлиена кърпа. От начало търкам с четката и след това веднага забърсвам с кърпата. За около 2 часа изпрах всичко. Оставих колата на слънце с леко смъкнати прозорци ( около 1 см. ). Слънцето направи въздуха в купето като в парник и през отворените прозорци се изпари влагата. Съхненето отне около 3 часа.