Катастрофа с член на форума
Ето ме и мен. Няма да се впускам в подробности и ще напиша само няколко реда. След това който има въпроси, ако мога ще отговоря. Всичко се случи около 20.05 часа на вече известния ви надлез. Бях тръгна към Пловдив на конкурса за диджеи организиран от Нокиа. При изкачване на надлеза застигнах движещия се в дясна лента Опел Вектра. При спускането на надлеза вече бях на една кола разстояние от вектрата когато тя рязко подаде газ и се изстреля напред, секундa след това същата кола навлезе пред мен рязко при което инстинктивно навих волана наlqwo и набих спирачките, тук вече загубих контрол над автомобила, колата тръгна в насрещното платно (добре, че нямаше насрещно движещи се автомобили) плъзгайки се настрани (с дясната страна напред), последва удър в спрялото на тротоара мицубиши и завъртане на 360 градуса... На мен и приятелката ми няма нищо освен малко натъртвания и охлузвания. Ако се питате какво стана с Опела ще ви кажа ... той не спря, a избяга
БЛАГОДАРЯ на всички за загрижеността и подкрепата. Сега единствено искам по бързо да се възстановя както психически така и физически и да съм на линия за събора, макар и пешеходец (при първоначалния оглед на колата щетите са доста големи и едва ли ще имам финансовата възможност да е възстановя)
БЛАГОДАРЯ на всички за загрижеността и подкрепата. Сега единствено искам по бързо да се възстановя както психически така и физически и да съм на линия за събора, макар и пешеходец (при първоначалния оглед на колата щетите са доста големи и едва ли ще имам финансовата възможност да е възстановя)
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
nero написа:БЛАГОДАРЯ на всички за загрижеността и подкрепата. Сега единствено искам по бързо да се възстановя както психически така и физически и да съм на линия за събора, макар и пешеходец (при първоначалния оглед на колата щетите са доста големи и едва ли ще имам финансовата възможност да е възстановя)
с най-добри пожелания за скорошно възстановяване.
заключвам темата.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfer написа:nero написа:БЛАГОДАРЯ на всички за загрижеността и подкрепата. Сега единствено искам по бързо да се възстановя както психически така и физически и да съм на линия за събора, макар и пешеходец (при първоначалния оглед на колата щетите са доста големи и едва ли ще имам финансовата възможност да е възстановя)
с най-добри пожелания за скорошно възстановяване.
заключвам темата.
Ставаме семкаджии!
Последна промяна от sin orel C20XE на Чет 03 май 2007 21:29, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”