Благодаря още веднъж и се извинявам ако има нещо.
Авто център Хеед'91 - МНЕНИЕ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
didoriginal
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много благодаря на Ицо! Наистина е много коректен. Правихме доста обстоен ремонт на Пасат-а - съединител, изпускателна система, реглаж на ДВГ, окачване и т.н. Имах няколко забележки към работата след това - обадих му се, отидох и оправиха всичко. Може да е малко по-скъпо от други места, но си заслужава - частите, самата направа на ремонта и т.н. са на ниво.
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
и аз да се изкажа с една добра дума за сервиза (пу да не му е уроки)
но всичко което исках си свърших там и за минимално време, а на място разбрах че всъщност Ицо е собственик на сервиза, мислех че си разменям лични с някой който работи там или просто знае мястото, пък и се запознах с колеги съфорумци, единия
ама нищо, другия път
пък и синьото купе добре изглежда отдолу 
ама нищо, другия път
пък и синьото купе добре изглежда отдолу - Brani VW QUANTUM
- Автомобил:
- Двигател:
Много малко са специалистите, които разбират от VW Quantum. Много са тези, които вдигат ръце и се чудят.
Последна промяна от Brani VW QUANTUM на Пон 29 сеп 2008 22:01, променено общо 2 пъти.
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Искам да споделя добрите си впечатления от сервиза - след уговорка на лични отидох за смяна на масло, обадих се в магазина, човека веднага излезе да ме посрещне, обслужиха ме веднага, без изобщо да чакам за което съм благодарен. Като цяло сервиза изглежда много добре, чист, с модерна техника а обслужването е професионално. Вече мина седмица след смяната, колата се чуства добре
няма странични ефекти което показва, че работата е свършена добре, доволен съм и отново бих ползвал услугите му 
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дойде и моят ред да благодаря на колегите от сервиза ХЕЕД91.
Специално благодаря на Христо за отделеното лично внимание, въпреки безспирната дейност във класният му сервиз.
Много съм доволен от колата в момента /брей тия нови ауспуси накараха Полото да пърпори като змей/ и цените който ми предложиха бяха съвсем в рамките на нормалното.
На всичко отгоре се запознахме с не един и двама колеги и погледахме не едно и две умопомрачаващи SCIROCCO-та , HEED91 style!!!
Удоволствие е човек да може да си остави спокойно колата в такива ръце.
ЕВАЛА
Специално благодаря на Христо за отделеното лично внимание, въпреки безспирната дейност във класният му сервиз.
Много съм доволен от колата в момента /брей тия нови ауспуси накараха Полото да пърпори като змей/ и цените който ми предложиха бяха съвсем в рамките на нормалното.
На всичко отгоре се запознахме с не един и двама колеги и погледахме не едно и две умопомрачаващи SCIROCCO-та , HEED91 style!!!
Удоволствие е човек да може да си остави спокойно колата в такива ръце.
ЕВАЛА
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз бях там, останах адски доволен. Работата е свършена перфектно, поне засега няма проблем. Момчетата работеха през цялото време, кадърно, не псуваха, а знаеха какво и как и защо трябва да свършат. Останах повече от доволен от обслужването, казаха 4 часа, свършиха за 2. Чак сега се запознах с Ицо, много е точен, но се надявам да не се виждаме скоро
а да и широко-то ще му е тесен пътя 
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”