Голф 4 ГТИ vs Голф 4 ГТИ
- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: a
emmko написа:Абе незнам 4овек дали требва да има желание ,за подобни дивотии,ама не ми е ясно нежеланието пък от ,къде идва ,при положение 4е пи6е: ..'о4есах тоя ..о4есах оня
не ходя по тъпи мероприятия да си меря колата с разни хора, това което имам като впечатления са на базата на спонтанни дръпки с разни приятели.
ЛС!
- emmko
- Автомобил: BMW E92 330d
- Двигател: 2007
- Контакти:
Sir T написа:emmko написа:Абе незнам 4овек дали требва да има желание ,за подобни дивотии,ама не ми е ясно нежеланието пък от ,къде идва ,при положение 4е пи6е: ..'о4есах тоя ..о4есах оня
не ходя по тъпи мероприятия да си меря колата с разни хора, това което имам като впечатления са на базата на спонтанни дръпки с разни приятели.
ЛС!
Ами непи6и "о4есах" ,за приятели!Ако наистина са ти такива!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Cordoba16vt написа:да направим един форум "предивиквам те" "драг" или " карам 1.4 Моно с много сполиери ,ще бия ли Г60 на 800 000 км без комресор " , зашото това все пак е тунинг раздел , а вие си чешете езиците - за някакви нерегламентирани дръпки с неясни автомобили и състояние ????

- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Sir T написа:emmko написа:Абе незнам 4овек дали требва да има желание ,за подобни дивотии,ама не ми е ясно нежеланието пък от ,къде идва ,при положение 4е пи6е: ..'о4есах тоя ..о4есах оня
ЛС!
Нали нямаш предвид, че стартовете на Божурище са "тъпо мероприятие"? Или сбирка на форума, или национален събор.......
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
emmko написа:Sir T написа:emmko написа:Абе незнам 4овек дали требва да има желание ,за подобни дивотии,ама не ми е ясно нежеланието пък от ,къде идва ,при положение 4е пи6е: ..'о4есах тоя ..о4есах оня
ЛС!
Ами непи6и "о4есах" ,за приятели!Ако наистина са ти такива!
Сбе страх го е сугурно някой неприятел да не го очеше него