pacoboy написа:Повтаря се финала от 2005-та.
На 23-ти ще е големия мач.
FORZA MILAN
Дано да се повтори и резултата

scuba написа:pacoboy написа:scuba написа:pacoboy написа:Повтаря се финала от 2005-та.
На 23-ти ще е големия мач.
FORZA MILAN
Дано да се повтори и резултата![]()
Много ме съмнява,как мислиш Милан дали нямат да връщат
А дали могат?
Huizel написа:Аз се чудя Ливърпул що ше се явяват изобщо на финала.По добре служебно Милан да вземат купата и това еМилан са непобедими в момента просто.А и попринцип тея англета немога да ги дишам независимо от кой отбор са.Това за мене е сбъркан народ,чайчетаааа,топла бира пият,някво смешно обратно движение,пълно със хомосексуалисти(ама то кво нема да е пълно скивайте ги англичанките кви са ),на некъв остров мрачен живеят дето само мъгли и дъждове,некви кралици майки,баби ,луда работа
![]()
п.с. а и откакто оня ***** Майкъл Шийдс ли къв беше прасна нашето барманче на морето с тухла в главата и го остави човека инвалид за цял живот немам думи,а и май баш фен на Ливърпул беше,па ни изкараха терористи,че сме го задържали![]()
.......много се отплеснах нещо
Ludia написа:Huizel написа:Аз се чудя Ливърпул що ше се явяват изобщо на финала.По добре служебно Милан да вземат купата и това еМилан са непобедими в момента просто.А и попринцип тея англета немога да ги дишам независимо от кой отбор са.Това за мене е сбъркан народ,чайчетаааа,топла бира пият,някво смешно обратно движение,пълно със хомосексуалисти(ама то кво нема да е пълно скивайте ги англичанките кви са ),на некъв остров мрачен живеят дето само мъгли и дъждове,некви кралици майки,баби ,луда работа
![]()
п.с. а и откакто оня ***** Майкъл Шийдс ли къв беше прасна нашето барманче на морето с тухла в главата и го остави човека инвалид за цял живот немам думи,а и май баш фен на Ливърпул беше,па ни изкараха терористи,че сме го задържали![]()
.......много се отплеснах нещо
батко, като се видиме, имаш една голяма бира от мен за тоя пост![]()
![]()
Ludia написа:da6o_amvr написа:Хубаво е че тези 2 отбора са на финал,тъй като са различни школи и мача обещава да бъде интересен!
нали го видя Милан с/у другата школа какво прави......
vasstop написа:Ludia написа:da6o_amvr написа:Хубаво е че тези 2 отбора са на финал,тъй като са различни школи и мача обещава да бъде интересен!
нали го видя Милан с/у другата школа какво прави......
Видяхме тъпите жабари какво правят - бавене, груба игра, театри по корем на терена... все такива простотии когато водиш в резултата.
За това ги мразя, още от 1994г. като ни порязаха на мача с тях...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: jordan17772 и 43 госта