Затрил съм си номера!
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Затрил съм си номера!
Каква е процедурата - трябва ли да вися цял ден в КАТ?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Затрил съм си номера!
keith_flint69 написа:Каква е процедурата - трябва ли да вися цял ден в КАТ?
по-скоро са ти го откраднали

- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бягаш при дежурния в районното на територията на което си установил липсата на номера. Ако ти е далеч отиваш в близкото и пишеш, че еди къде си (измисляш примерен адрес) в неговата територия. Издават ти веднага служебна бележка и в КАТ по пълна програма пререгистрация - 59 лв и много нерви. На мен това ми се случи през януари. Бързай пич, защото с твоя номер може да бъде извършена кражба или друго престъпление. 

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Не е задължително да са го гепили.На един мой колега на 3ката падна след като се нахакал в една локва(дълбока) с около 60км/ч ,той обаче излезе късметлия и го намери в калта и шубраците където е била локвата.И му се разминаха главоболията,а иначе щеше да плати и глоба. Сега номера на 3ката е хванат със 4бр.самонарезни видии по 30мм през табелата и поставката във бронята 

- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
KOKO ГЕОРГИЕВ написа:Бягаш при дежурния в районното на територията на което си установил липсата на номера. Ако ти е далеч отиваш в близкото и пишеш, че еди къде си (измисляш примерен адрес) в неговата територия. Издават ти веднага служебна бележка и в КАТ по пълна програма пререгистрация - 59 лв и много нерви. На мен това ми се случи през януари. Бързай пич, защото с твоя номер може да бъде извършена кражба или друго престъпление.
Колега прав си,и аз писах в поста ми че ги ползват за гонки и за какво ли не...аз преди години беше много отдавна намерих край язовир Батак два хвърлени пловдивски номера от тези белите,които излязоха началото на 90-те цифрите бяха умишлено заличени и номерата бяха хвърлени в един храсталак...все още си ги пазя в гаража.
Само да допълня, защото ежедневно в КАТ София има няколко автомобила за смяна на номера заради кражба.
1. Не Ви налагат никаква глоба, защото сте жертва на престъпление. Обаче си плащате, като поп новите номера, талони и пр., както съм отбелязал.
2. След това ще получите писмо от прокуратурата, че е спряно съдопроизводството поради неоткрит причинител и пр.
1. Не Ви налагат никаква глоба, защото сте жертва на престъпление. Обаче си плащате, като поп новите номера, талони и пр., както съм отбелязал.

2. След това ще получите писмо от прокуратурата, че е спряно съдопроизводството поради неоткрит причинител и пр.

- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
един въпрос малко не по темата но пак свързан с номерата
Искам да ви питам.....предполагам всички знаете на Г2 как някой си заглаждат багажниците(там където е номера),та въпроса ми е ....има един нит на който пише КАТ.....трябва да се махне за да се премести номера....каква е процедурата тогава и има ли някой тарикатлък чрез който ще си спестя излишни мъки?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”