искам да си сложа снимка но не знам как.които знае да обясни по подробно.мерси
mod edit: vaskoto1
искам да си сложа снимка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: iskam da si sloja snimka
moimoimoi написа:искам да си сложа снимка но не знам как.които знае да обясни по подробно.мерси
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9617
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: iskam da si sloja snimka
Даскала™ написа:moimoimoi написа:искам да си сложа снимка но не знам как.които знае да обясни по подробно.мерси
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=9617
По-скоро май пита за аватар.
Отиди на http://forum.vwclub.bg/profile. ... ditprofile
и търсиш "Контролен панел за Аватари"
- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Отиваш в технополис и казваш че искаш снимка...те ти дават апарат /не за кръвно а фотоапарат/ снимаш се около 15-20 пъти за да моеШ да избереш най хубава снимка /съвет усмихвай се искрено/ след това през USB порта на компота мяташ снимките на твоя хардиск. От там си изрязваш лицето в размери 150x150 и сейваш. След това натискаш профил и най-долу броузваш снимката. Това е успех!
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
marianchev написа:и аз да питам как слагате снимки директно в сайта , демек без линк
Примерно отговарям по някоя тема и искам да сложа снимка директно под отговора, а не да качвам в сайтове и да давам тука линкове ?
Няма как без да качваш в сайтове. Съжалявам, неизбежно е. Ако искаш да се вижда снимката, а не линк - пиши на лични ще ти обясня, да не спамим темата.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
L&R написа:marianchev написа:и аз да питам как слагате снимки директно в сайта , демек без линк
Примерно отговарям по някоя тема и искам да сложа снимка директно под отговора, а не да качвам в сайтове и да давам тука линкове ?
За сега няма такава възможност.
Е нали като чета мнения на колеги тук примерно в секцията "кой какво видял в нета" някои са дали линкове а на други снимките им се виждат направо в отговорите им
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
marianchev написа:L&R написа:marianchev написа:и аз да питам как слагате снимки директно в сайта , демек без линк
За сега няма такава възможност.
Е нали като чета мнения на колеги тук примерно в секцията "кой какво видял в нета" някои са дали линкове а на други снимките им се виждат направо в отговорите им
пак е линк, само че се слага [img]%20после%20пасте%20и%20[/img]

Върни се в “ОФФ-Топик - други”