с каква програма мога да следя работата и действията на компютъра в офиса ??
Предварително благодаря!
Софтуерен въпрос ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Софтуерен въпрос ...
nero написа:с каква програма мога да следя работата и действията на компютъра в офиса ??
Предварително благодаря!
Потърси в руските сайтове.Има доста такива програми записващи дори настиснатите бутони на клавиатурата, други правят снимки на дестопа през определено време. гледал съм , ама не ми е било интересно и не помня имената им..
htpp://www.lugarus.com
htpp://bezpaleva. ru
по спомени съм ги срещал в тези сайтове. Ако някой каже и имената ще ги издириш бързо с търсачките на сайтовете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nero бъди по конкретен какво искаш да следиш точно и проблем ли е ако потребителя знае. Смисъл какво искаш да следиш - какво се пише на PC-то или искаш да виждаш какво става на него и тн... поясни и ще ти помогнат повече колегите
Ако искаш да виждаш какво се случва и не те притеснява че потребителя ще знае че го виждаш - VNC-то е добра идея, но ако искаш да следиш само текста и примерно на сутринта като отидеш до офиса да прегледаш кой кво е щракал по клавиатурата вече е друг въпрос и ти трябва програма "keyloger" - пиши в гугъл ще ти излезнат хиляди такива с всякакви възможни и невъзможни функции.. успех и като дадеш повече обяснения ще ти помогнем допълнително!

значи потребителят (някой от колегите) не искам да знае, поне засега. чак какво се пише също не ме интересува, искам да знам какво се прави в даден момент, дали се работи нещо или се занимава с разни игрички. трябва нещо с което да гледам какво става на десктопа. ако някой знае такова нещо да казва.
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Точно това имах предвид, че нямаш право да го правиш, и ако случайно се разбере, може да си имаш проблеми. Но нега правистите ме поправят, ако греша. Инфото ми базира (както почти винаги при мен) върху немското законодателство.
П.С. Ако предварително си предупредил, че на случаен принцип ще се контролира работата на служителите (сиреч те знаят, че чат-пат го правиш), то тогава ти си си в правото. Обаче без никво предупреждение не трябва....
П.С. Ако предварително си предупредил, че на случаен принцип ще се контролира работата на служителите (сиреч те знаят, че чат-пат го правиш), то тогава ти си си в правото. Обаче без никво предупреждение не трябва....
Чудомир написа:Точно това имах предвид, че нямаш право да го правиш, и ако случайно се разбере, може да си имаш проблеми. Но нега правистите ме поправят, ако греша. Инфото ми базира (както почти винаги при мен) върху немското законодателство.
щом трябва ще ги информирам, че по някакъв начин ще бъдат бъдат наблюдавани

Върни се в “ОФФ-Топик - други”