radotom написа:Да, ако е тампона и е текнало нещо единственото, дето може да се направи е да се смени и то скоро, че да не направи беля допълнителна
joker написа:А каква беля може да стане?Моят тампон на скоростната кутия има нещо подобно и е така от 2 години...Да го дменям и аз ако трябва
И откаде идватова масло там - то при мен не точно масло а нещо лепкаво избило по ръба на тампона-и аз не знам какво е точно..????
znainainai написа:joker написа:А каква беля може да стане?Моят тампон на скоростната кутия има нещо подобно и е така от 2 години...Да го дменям и аз ако трябва
И откаде идватова масло там - то при мен не точно масло а нещо лепкаво избило по ръба на тампона-и аз не знам какво е точно..????
Колега този тампон е хидравличен (маслен) желателно е да се смени. А при дизеловите мотори е задължително. Мотора започва да се разхожда в двигателния отсек.
веселин написа:Кви тампони секънд хенд бе човек- нов ти е 40 - 50 лева - спестиш малко , а утре като ти се отвори скъп ремонт заради икономията ще има
kamus11 написа:ако не се смени след време 6те се скасат и другите тампони ....а тогажа двигателъат 6те запо4не наистина да се разхожда))
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта