Г3 1.6 бензин-гасне след като запаля
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Г3 1.6 бензин-гасне след като запаля
Колеги преди 2-3 часа като се качих на моя Г3 се попритесних,малко.Причината беше че като я запалех,веднага след това гаснеше!Дори и като я палех и подавах рязко газ,колата гаснеше.Така направих десетина опита и накрая си запали без проблем.От тогава на сетне спирах и я палех без никакъв проблем.А колата не съм я палил от снощи към 01часа.Това ми се случва за сефте.Заподозрял съм горивната помпа.Но кажете ми вие,какво може да е и евентуално по какъв начин да отстраня проблема.Благодаря ви предварително колеги.
- golf avenue
- Автомобил: vw golf variant
- Двигател: azj 02
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Даскала™ написа:Нещо си я задавил
Сигурно Даскалче си гледал лошо моя Голф последният път на Метал заради разни спомени и явно е хванал очи

А,сега сериозно-имаш ли идея какво може да му е на моя Голф
golf avenue написа:имаше подобна тема за същия проблем,иначе или имобилайзер или профилактика на системата на трансплондера-при мен беше същото
Ако колега ми я покажеш тая тема-ще бъда много благодарен

- golf avenue
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти колега,но на мен не ми свети никакъв показател.Но от прочетеното в тази тема стигам до извода,че явно проблема ми е електрически.Затова посъветвайте ме какво да направя(да проверя ли нещо или директно да я карам при майстор;до колко този проблем е сериозен,има ли възможност да си прецакам по този начин колата)

- golf avenue
при мен се получаваше същото,както е писано в тази тема-пали и веднага гасни.оказа се несъответствие м/у трансплондера и новопоставената ми аларма или поне така се опитаха да ми го обяснят.при което ходих да ми правят някаква профилактика на трансплондера и откачиха алармата-съответно 100лв. назад и 30 профи.карах така 1 година без проблем,отиван в Стара Загора оставям колата навън вечерта и си викам я да скача буксата на алармата за вс. случаи- и познай на другия ден-отново стария проблем.сега алармата е тотално разкачена,незнам за теб ако са ти същите симптомите търси някои,при мен от време на време отминаваше и пак се появяваше,и кофтито беше като го прави на неподходящи места-спреш на опашката за метан и задръстваш станцията 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”