Мнение за Голф 4.Какво мислите за колата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте
Просто исках да ви питам какво е мнението ви за Г4,не стигаите до караници.Но щом в цената има разлика и в качеството ще има разлики.Даваите още.Кажете какви проблеми имате притежателите на колата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
ето
по добре сложи 16ки.ще ти дам и сайт за тази работа-dts.mylivepage.com или avtogumi.com
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ето
DTS-GOLF 4 написа:по добре сложи 16ки.ще ти дам и сайт за тази работа-dts.mylivepage.com или avtogumi.com
като диаметър няма да има проблеми,но като ширина май 215-225 със сигурност идва множко...
нов съм във форума, регистрирах се понеже обмислям покупката на GOLF, спрял съм се на голф 4 1,9 тди 5 врати, но не съм много на ясно разликите между 3 и 4. а разликата в цената е осезателна. Също така как е двигателя на този модел, какъв разход дава горе долу...
Бихте ли ми изтъкнали и + и - на 4-ките пред 3-ките. освен леко промененият вършен вид.
Благодаря Ви предварително!
Бихте ли ми изтъкнали и + и - на 4-ките пред 3-ките. освен леко промененият вършен вид.
Благодаря Ви предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
ГОЛФ 4
Еми мен мнооо ме кефи Г4 .тва е наи яката кола за мене.Разликата е голяма.Годината.Неможеш да сравняваш 2000 и 1992 година.И двигатела мнооо е по мощен.абе просто г4 си е по як.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми тогава.. по дефаулт във avtogumi.com за 1.9ТДИ дават 205... за 16ки макс .. аз ще сложа тогава 205/50/17 или 205/45/17kokovas написа:DTS-GOLF 4 написа:по добре сложи 16ки.ще ти дам и сайт за тази работа-dts.mylivepage.com или avtogumi.com
като диаметър няма да има проблеми,но като ширина май 215-225 със сигурност идва множко...

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snooperchi написа:Ми тогава.. по дефаулт във avtogumi.com за 1.9ТДИ дават 205... за 16ки макс .. аз ще сложа тогава 205/50/17 или 205/45/17kokovas написа:DTS-GOLF 4 написа:по добре сложи 16ки.ще ти дам и сайт за тази работа-dts.mylivepage.com или avtogumi.com
като диаметър няма да има проблеми,но като ширина май 215-225 със сигурност идва множко...ено от тези
предполагам така няма да има проблем ... ?
ми провери с калкулатора от сайта.....ако паснат и като диаметър,предполагам че няма да има проблем.....
Здравейте колеги ! Има Голф 4 1,6 SR 98Г.и вече две години го карам ! О колата съм много доволен ! Според мен е много добро съчетание от комфорт и здравина ! Ако някой каже , че разлика между Г3 и Г4 няма той просто много се лъже ! Но пък за сметка на това както някои колеги споменаха поддръжката на четворката излиза в пъти по солено! Ще дам пример - дроселова клапа - 750лв. ABS (втора употреба ) 400 лв.,пластмасови водачи за ел. съкла -50лв. и разни други такива "дребни"
неща !
А сега като гледам май и за компютър плаче - ако някой знае къде в Сф могат евентуално да го оправят да помага !
ВЪПРЕКИ ТОВА КОЛАТА Е НЕВЕРОЯТНА И Е В ПЪТИ ПО ДОБРА ОТ Г3!!!

А сега като гледам май и за компютър плаче - ако някой знае къде в Сф могат евентуално да го оправят да помага !
ВЪПРЕКИ ТОВА КОЛАТА Е НЕВЕРОЯТНА И Е В ПЪТИ ПО ДОБРА ОТ Г3!!!
- audiokick
- Автомобил:
- Двигател:
Абе добре си е колицата, но тая мойта дроселова клапа направо ми къса нервите. На кви ли не майстори я водих и нищо...
Един колега беще писал по-напред, че първите модели страдат от детски болести и е много прав. Моя е АКЛ и е от първите, та в тоя смисъл съм прецакан... А и гори малко повече, но вероятно тва идва от шиба**ия дросел.
Един колега беще писал по-напред, че първите модели страдат от детски болести и е много прав. Моя е АКЛ и е от първите, та в тоя смисъл съм прецакан... А и гори малко повече, но вероятно тва идва от шиба**ия дросел.

audiokick написа:Абе добре си е колицата, но тая мойта дроселова клапа направо ми къса нервите. На кви ли не майстори я водих и нищо...
И аз имах доста проблеми с този дросел но го смених и заспа ! А по въпроса за харченето какво имаш в предвид ??? Аз съм много доволен особено на извънградско !!!!!!!!!!!!!!!!!! 6л./100км
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”