Въпрос за накладки на КР???
- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за накладки на КР???
Здравейте колеги интересуваме дали накладките от Голф 3 ГТИ АБФ ще станат на Голф 2 КР???
- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
Благодаря ти приятелю за бързият одговор,спести ми много време в проби и псувни 

-
- Автомобил:
- Двигател:
За да не отварям нова тема,бих искал да попитам хората,които се занимават с части,ако може да ми кажат цената на накладки за 256x20 мм диск или VAG номер: 1HM 698 151
Също ме интересува и цената на накладките за 239 мм диск,с номер:
1H0 698 151 B.
И като за последно
да ми проверите цена на накладки с номер 357 698 151 А.
Благодаря предварително!
Също ме интересува и цената на накладките за 239 мм диск,с номер:
1H0 698 151 B.
И като за последно

Благодаря предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
neon написа:Ако си с 256х20 дискове има шанс накладките да станат ако дисковете са поизносени (или накладките). Проблема е, че АБФ-овите дискове и накладки са по дебели- решението е ако накладките са нови (и не те мързи) да ги изпилиш малко. Т'ва е!
Знаеш ли колко струват тези накладки за KR?Защото за моите ми обявиха цена от 106лв,ако за двойката са по-евтини,ще си купя тях (вече ми се е случвало идентични части за 2-ка и 3-ка да са на различни цени

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
andro_ написа:neon написа:Ако си с 256х20 дискове има шанс накладките да станат ако дисковете са поизносени (или накладките). Проблема е, че АБФ-овите дискове и накладки са по дебели- решението е ако накладките са нови (и не те мързи) да ги изпилиш малко. Т'ва е!
Знаеш ли колко струват тези накладки за KR?Защото за моите ми обявиха цена от 106лв,ако за двойката са по-евтини,ще си купя тях (вече ми се е случвало идентични части за 2-ка и 3-ка да са на различни цени).
Заб. към модела: 16V except / sauf G60
Година: 08/88 -> 01/92
Позиция: Предни/Front
Система: Lucas
Датчик: без сигнализатор за износването
Тип на диска: Вентилиран/Ventilated
марка: Bendix
цена: 52.00 лева с ДДС
тегло: 1346 грама
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Да аз съм с накладки без датчици чисто нови АТЕ и разликата в цената е голяма и не си заслужава да се дават толкова пари за едни датчици при условие че вършат същата работа обаче ми свети лампата за накладките на таблото и не знам как да я накарам да не светиneon написа:Може да се включиш в диапазона от 35 до 185лв. стига да не си с датчик на накладките! Високата цена идва при тройките заради датчиците (които могат да се шунтират)!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”