Търся пътна карта на Германия

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
jeki
Автомобил:
Двигател:

Търся пътна карта на Германия

Мнениеот jeki » Нед 06 май 2007 16:24

ако някой има

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 06 май 2007 16:38

viamichelin.com
виж това дали не ти върши работа.

kekata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kekata » Нед 06 май 2007 16:38

в какъв вид пътната карта? ако е за хартиена - книжарниците.. ако искаш детайлна за ПЦ - по торентите има - изтегли си Microsoft AutoRoute : http://www.amazon.com/Microsoft-689-009 ... B000JK64B0
последната версия
или Route 66:
http://www.66.com/route66/homepage.php?cid=UK

линковете ти ги давам да видиш продуктите, намери ги из торентите, може да пробваш и гугъл мапс:

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&q ... 8&z=6&om=1

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 06 май 2007 16:42

а тук има и доста други.

jeki
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот jeki » Нед 06 май 2007 18:39

благодаря ви момчета

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Нед 06 май 2007 19:48

A ако имаш смартфон - ТомТом е супер.имам карта на цяла Европа в телефона.

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Нед 06 май 2007 23:23

С това можеш да си планираш пътя, разпечатваш на лист и си караш:
http://www.de.map24.com/

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 07 май 2007 7:42

jivkojj написа:С това можеш да си планираш пътя, разпечатваш на лист и си караш:

с gr_kanev ги бяхме разцъкали всичките....до какво заключение бях стигнал аз лично: най-добре е да си купиш една хартиена карта и по нея гледаш кой е следващия град, тва от разпечатка да гледам и да се водя - а нема нужда. Тествах кой ли не сървис - и viamichelin, и adac, и falk, и map24...е всички са боклуци за мен. Такива разминавания има, че просто нямам думи. Ако не е някой ТомТом или нещо подобно - не важи за мен. Ако няма ТомТом по-добро от хартиена карта няма...

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 07 май 2007 8:50

Аз пък си имам атлас. Немския за цяла европа който е (няма я българия :oops: :oops: :oops:, има само от стара планина надолу ) Имах стария, тази година ми подариха новия едни шваби, джиткам си само и единствено по него. В италия един пич ми вади неква навигация, аз си земем атласа и оня ми се смее, и в едно дефиле оная чикия като загуби обхват точно за 3 минути докато изпуснеме отклонението и оня претърпя ебавки. За мене хартиения носител си е най- добрия:)

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 07 май 2007 10:25

zaro написа:Аз пък си имам атлас. Немския за цяла европа който е (няма я българия :oops: :oops: :oops:, има само от стара планина надолу ) Имах стария, тази година ми подариха новия едни шваби, джиткам си само и единствено по него. В италия един пич ми вади неква навигация, аз си земем атласа и оня ми се смее, и в едно дефиле оная чикия като загуби обхват точно за 3 минути докато изпуснеме отклонението и оня претърпя ебавки. За мене хартиения носител си е най- добрия:)

абе не ми е ясно как ше загуби обхват, доесга не ми се е случвало да загубя обхват. веднъж хване ли 3 сателита после само ги увеличава, обикновенно съм с около 7-8. Но задължително си имам и карта в колата, без карта не тръгвам никъде.

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Пон 07 май 2007 10:57

buFka написа:
jivkojj написа:С това можеш да си планираш пътя, разпечатваш на лист и си караш:

с gr_kanev ги бяхме разцъкали всичките....до какво заключение бях стигнал аз лично: най-добре е да си купиш една хартиена карта и по нея гледаш кой е следващия град, тва от разпечатка да гледам и да се водя - а нема нужда. Тествах кой ли не сървис - и viamichelin, и adac, и falk, и map24...е всички са боклуци за мен. Такива разминавания има, че просто нямам думи. Ако не е някой ТомТом или нещо подобно - не важи за мен. Ако няма ТомТом по-добро от хартиена карта няма...

На мен ми се е случвало веднъж да ползвам разпечатката от там и нямаше проблеми. Води те точно по улиците къде трябва да завиеш и т.н. Естествено неудобно е ако си сам, по доборе е с някой да те навигира, но всичко си беше точно, ползвах го от града където живея до друг град с точен адрес на около 300КМ, които иначе ми беше абсолютно непознат. Иначе тъй като живея в Германия съм си купил PDA+GPS и ползвам iGO за нави софтуер. Това естествено е много по-удачно но пък за 1-2 ползвания не си заслужава инвестициите.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 07 май 2007 12:02

buFka написа:........

Ами беше му Гармин навигазията и зацикли даваше 2 километра все два километра до отклонението и макарона се обърка и го прусна. После спря и го рестартира и то даде 30 километра до отбивката ( направо, първата детелина и после обратно и айде десен:)
Преживях го момче:)

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 07 май 2007 12:16

zaro написа:
buFka написа:........

Ами беше му Гармин навигазията и зацикли даваше 2 километра все два километра до отклонението и макарона се обърка и го прусна. После спря и го рестартира и то даде 30 километра до отбивката ( направо, първата детелина и после обратно и айде десен:)
Преживях го момче:)

Значи гармин да не си купувате mhihi

ТомТом не ми е правил такива мизерии...абе требе си и хартиена карта и тва си е.

Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VWGT » Пон 07 май 2007 13:40

том-том-гармин-мамин може, но и хартиена карта си е задължително, като по-възможност гледай да е на eng или на език възможно най-близко до този, който се говори там, за където си тръгнал, така намаляваш вероятността да се "изгубиш в превода" а и попринцип :)

Потребителски аватар
ventor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ventor » Пон 07 май 2007 21:16

това е супер карта на европа има и бг "Microsoft AutoRoute" изтегли я от дата.бг

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”