затова му се вика съобразена скорост.....да имаш някво време за реакция когато ти изскочи изневиделица нещо на пътя....камък ,дупка,животно не дай си Боже човекKalin72 написа:VW_FEN написа:Да де ти си прав до някъде, ама всички бичат с по 150 и нагоре... а ограничението е 90.
Ми толкова им е културата, кво да си говорим...казано е- 90 км/ч, и да караш с над 120 е самоубийство, че и живота на другите застрашаваш...
човече знам че ти е гот както и на мен и на много други хора да си бичат яко по магистралата но замисли се ако изневиделица се появи някое бавнодвижещо се жигули или нещо.......трудно ще ти е да спреш...просто някои се престроява в вече заетото от теб платно защото не е преценил с каква скорост се движиш и колко бързо може да стигнеш до него.....или както всеки хвърля кви ли не боклуци по пътя през прозореца.....всяко нещо с такава скорост да ти се забие в джама не ми се мислиTyan написа:да си го заврат това 90 в задникатам с под 130 не падам на нанагорните
а обикновенно карам така
http://vwclub.bg/~tyan/Vento/Video001.avi
пет години чакам да я построят па сега ще карам с 90 на магистрала...... ще има да взимат
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 45 госта