еее ,ти ме разбиVeso101 написа:Още не съм го сложил, че много съм под пара след командировка, на 24 май ще го туря, няма проблеми.
Абе много малко вероятно е ама коя ти е датата не телефона, да не си объркал годината?

пише:07/05/2007

дам,замислих се за мастера,но по-добре в сервиза да го правятVeso101 написа:мамка му и телефон!!!
Аз да питам за всеки случай.
Наистина е много странен твоя проблем, виж наистина в all4smartphone.com
дали и други нямат подобен проблем.
И пробвай един Master Reset ако не си го правил още.
Доколкото знам Symb 9.2 е обратно съвместим с 9.1 , но знае ли човек.
не ве,той си се свързва без проблем с всичко,даже мукачих малко игри,но само Java минава без ядове..SIS нещеVeso101 написа:Еби му майката!
Не знам човеко кво е тва чудо, аз имам N73 и си се свързва идеално през всичко, като го взех втора ръка беше блокирал, правих му 2 мастер ресет а преди да тръгна, ама знае ли се?
Иначе пълниш батерията, от менюто избираш мастер ресета, кода по подразбиране е 12345 телфона се рестартира и е чистак нов, малко вероятно е да се оправи, но може да пробваш. ще ти изтрие всичко в телефона, вкл. контакти
LILO&STICH написа:да ве видях,но като му дам да се кънектне и през суит-а(щото може и през дата) нещеVeso101 написа:Недей в сервиза , нищо му няма на мастера много лесно става.
Виж по-горе допълних си мнението
ааа,няма да го връщам веVeso101 написа:От къде го взе, ако го върнеш ще има да те мотаят.
Пробвай в all4smartphone.com, аз се изчерпах.
Сорри че не можах да помогна
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта