Номер на боята
- chakarov_force
- Автомобил:
- Двигател:
Номер на боята
Искам да си боядисвам фофретата,но не ми се кисне в магазините тепурва да ми правят боя ?! Казаха ми че има номер на боята някаде по купето на Г3
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:45, променено общо 1 път.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
GOLFER написа:ако няма между двата стопа потърси под мокета в багажника около резервната гума.
ако имаш сервизна книжка би трябвало да има същата лепенка залепена и на нея.
възможно е колата да е пребоядисвана затова все пак направи сверка на боята.
за каква кола става въпрос на голф 3 е точно под мокета отдясно на резервната гума както каза колегата.

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хора имам нужда от помощ. Спешно ми трябва номера на боята на моя автомобил. Гледах на гредата м/у двата стопа има една бяла хартийка, която е протрита и нищо не се разбира от нея. Погледнах и около резервната гума, а също и под нея - няма нищо! В сайта също погледнах, но там има три цвята подобни на моя.
Трябва ми съвсем малко боя, за да си боядисам една пластмаска и искам да е едно към едно с оригинала.
Има ли начин да се разбере какъв е номера на боята от друго място?

Трябва ми съвсем малко боя, за да си боядисам една пластмаска и искам да е едно към едно с оригинала.
Има ли начин да се разбере какъв е номера на боята от друго място?

-
- Автомобил:
- Двигател:
DOHC написа:Хора имам нужда от помощ. Спешно ми трябва номера на боята на моя автомобил. Гледах на гредата м/у двата стопа има една бяла хартийка, която е протрита и нищо не се разбира от нея. Погледнах и около резервната гума, а също и под нея - няма нищо! В сайта също погледнах, но там има три цвята подобни на моя.![]()
![]()
Има ли начин да се разбере какъв е номера на боята от друго място?![]()
аз на мойта си извиках продавачката видяха ми цвета на колата извадиха каталога питаха ме коя година е колата и ми я направиха 1 към 1 с оргиналния цвят

Благодаря за инфото колега...
Няма ли тук някой бояджия, който да каже някое друго място по купето на което може да има изписан кода на боята...?

Няма ли тук някой бояджия, който да каже някое друго място по купето на което може да има изписан кода на боята...?

Последна промяна от DOHC на Пон 13 ное 2006 19:40, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”