Ел. стъкло Golf 3 - вдига се и се сваля на интервали???
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ел. стъкло Golf 3 - вдига се и се сваля на интервали???
Колеги възраждам малко стара но актуална тема. Въпроса ми е някой може ли да качи малко снимки и да даде по-подробно описание на това къде точно се запояват тези жички за които е писал Ваското?
Мерси предварително.
Мерси предварително.
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
svetlin написа:Колеги възраждам малко стара но актуална тема. Въпроса ми е някой може ли да качи малко снимки и да даде по-подробно описание на това къде точно се запояват тези жички за които е писал Ваското?![]()
Мерси предварително.
viewtopic.php?f=5&t=111440
Ето ти тема за четене, там има отговора.
- D1ko
- Автомобил:
- Двигател:
Здравеите колеги и при мен се появи този проблем даже бях писал тема но я загубих незнаино каде :Д. задното стъкло нещо се е*ава с мене и засичка до 1 положение и после връща стърже ужастно сваляхме го преди седмица за бащата но и без стъклото стърже и го запича до някаде мазахме с масла ефекта... Никакав и от тогава се отказахме( само тои ) ако някои има идея как се оправя
ако нямате идея даите някои в търновския раион да оправя такива работи или 1 машинка колко вървят.че да си оправя стъклото. Сичко други стъкла си бачкат гладко 
- teddymc
- Автомобил:
- Двигател:
Според описанието ти колега е или ролката на моторчето /тази на която се навива жилото/ или някоя от 4-те ролки на които се опира в краищата на рамката на механизма. Визуално можеш да определиш кой от вариантите е, а по натаък те съветвам да процедираш или оригинални части /от морга/ или на стругар /не е евтиния вариант, но при добро изпълнение е вечен/. Успех!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”