Да се управлява някой мотор от бордовия комп. не съм чул
Сега сериозно: борд. комп. се казва джаджата, която взима дадени стойности от дадени датчици по двигателя и около него и ти ги показва. Такива са - температура на масло, разход на гориво, време на работа на двигателя и т.н. Той не ти оправлява нищо, а те информира за мотора и т.н.
Това, което ти оправлява мотора се нарича ЕКУ. Това е компа на колата и той обработва определена информация, от определени датчици и управлява бензиноподаването, искроподаването и т.н.
В случая РП си има такова ЕКУ. То е от сравнително простите, но за разлика от други подобни мотори РП има ламбда сонда и това помага за по-икономичната и пълноценна работа на мотора.
Аз съм имал такъв двигател и смея да кажа той е един от най-добрите откъм комбинация вървеж/разходи подръжка/здравина/разход гориво.
Понася се много добре с газ и мисля за не повече от 400лв ще се сдобиеш с безпроблемна газова инсталация.
Точни цифри за разход немога да ти кажа, защото зависи на какво купе е(пасат/голф) и кой кара, но мисля 8-9 градско(София) за бензин ще ти даде някаква представа.
За пъргавината пак си зависи от купето, но силата му е в по ниските обороти, което за града е екстра.