scirocco gt написа:Огледайте се около вас.Вижте буклуците около вас,вижте дворовете на съседите,вижте балконите отсреща.Всичко това сме го направили ние,не политици,не шефове,не някой друг.НИЕ.Всичко това зависи от НАС.
no comment........
vaskoto1 написа:20vTurbo написа:...Гласувайте господа, гласувайте! Даже ако искате и за Азис гласувайте, но знайте защо го правите...
ами как бе момчета да гласувам когато не знам за кого гласувам? ...
аре стига ЧЕ СИ СТРОШИХ КЛАВИАТУРАТА ВЕЧЕ!!!!
...моята България, която никой не може да ми вземе, защото я нося в сърцето си, а там тя е недостижима за цялата отрова и сган.
...моята България, която виждам, когато вървя през Странджа и Стара планина.
...моята България, която създавам ежедневно с кървав, почти денонощен труд и знам, че накрая ще я създам.
...моята България, която сравнявам с Германия, Франция, Италия, Гърция, Чехия, Унгария, Словения, Хърватска, когато пътувам през тях и сравнението не е в тяхна полза.
...моята България, която виждам през очите на всичките си приятели и много роднини, които я напуснаха заради по-изгодни оферти, но всеки път, когато си тръгват оттук плачат.
...моята България, в която един ден ще се разхождат спокойни, усмихнати, много-работещи, но и много-получаващи хора.
...моята България, която след като е била тотално опустошена, разграбена и съсипана ще възкръсне като Феникс от пепелта и ще го начука на песимистите.
Междузвездни войни водят на България
България е изместена по икономическа мощ от култовата сага Междузвездни войни, гръмна
вчера британският в. Обзървър. От премиерата на Епизод 4 през 1977 г. до сега
галактическата одисея е донесла 20 млрд. долара приходи на създателите си. Ако филмовата
поредица се сравни с държава, тази сума я нарежда преди икономиките на страни като България,
Кипър и Исландия, твърди в. Обзървър. Изданието цитира класацията на Световната банка за
2003 г., където България се нарежда на 70-о място с БВП от $ 19,8 млр
mucho написа:та кат си думаме за България ето един интересен факт (колко е верен неам идеа)Междузвездни войни водят на България
България е изместена по икономическа мощ от култовата сага Междузвездни войни, гръмна
вчера британският в. Обзървър. От премиерата на Епизод 4 през 1977 г. до сега
галактическата одисея е донесла 20 млрд. долара приходи на създателите си. Ако филмовата
поредица се сравни с държава, тази сума я нарежда преди икономиките на страни като България,
Кипър и Исландия, твърди в. Обзървър. Изданието цитира класацията на Световната банка за
2003 г., където България се нарежда на 70-о място с БВП от $ 19,8 млр
та не знам за Господ, ма ако Лукас беше българин ехеее
ickata написа:Абе те британците отдавна си карат на някакви hand-made автопроизводства, мани ги. Колкото до България - набързо, аз изобщо не смятам да се махам от тук. В крайна сметка съм българин, всичко което имам е тук и всичко което обичам е тук. Който казва че тука е зле, ами да, но и другаде не е особено по-добре. Пък и колкото цигани, наркомани мутри и всякакви други нещастници има тук, то като видя някой западняк и ми се повръща. Като се тегли чертата, ние българите (или поне достатъчно голяма част от тях) сме хубави хора. Аз ще си остана тук!
zmej написа:WDW, за това най-много ме е и срам, и страх... Как може на такова райско място да се заселят такива говеда като нас...
WDW написа: Имаш известно право,но това Райско кътче не е само заради природата,а и заради хората !!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта