Май са ми заминали амортисьорите - колата ми вози още по-твърдо и чувствително на камъчета и дупки, като завее вятърът и купето се клати и в общи линии почнах да я усещам нестабилна на висока скорост. Не смея да вдигна над 90 км ч, имам усещане, че ще литне.
Та, колеги, според вас, колко време може да издържи още возилото със старите, че баш в момента не мога да копувам нови амортисьори??

Амортисьори
Re: Амортисьори
Goldorak написа:Май са ми заминали амортисьорите - колата ми вози още по-твърдо и чувствително на камъчета и дупки, като завее вятърът и купето се клати и в общи линии почнах да я усещам нестабилна на висока скорост. Не смея да вдигна над 90 км ч, имам усещане, че ще литне.
Та, колеги, според вас, колко време може да издържи още возилото със старите, че баш в момента не мога да копувам нови амортисьори??
Докато не почне да се клати при по-остро спиране.колега

Поне според мен

А после нали знаеш-марката е Билщайн
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Goldorak написа: че баш в момента не мога да копувам нови амортисьори??
Предполагам си с маслени амортисьори, огледай ги за течове на масло и тупкане при натиск надоло. Смяната на амортисьор е ЗАДАЛЖИТЕЛНА ако е изпуснал масло ,ако ли не - можеш да поотложиш мако смяната им ,но карай внимателно и ги оглеждай честичко.
Не ме разбирай погрешно ,че те съветвам : ако след диагностика са ти казали ,че са за смяна , да не ги сменяш докато не протекат
Носачи ,шарнири ,втулки как са ,че и от тях се губи стабилност.
скапаното е че ако забавиш смяната,ще потдадат другите части и по-късно ще извадиш повечко пари.
ако смениш амортисьорите-пазиш колата.
Всичко е въпрос на пари,но недей да се лъжеш като мен-"майстора" вика:"Вземи си монро -маслени- перфектни са",
и аз-бунак-слушам....
Няма и 15000 откакто ги смених и поляка пак "сее"
Всичко е въпрос на пари,но недей да се лъжеш като мен-"майстора" вика:"Вземи си монро -маслени- перфектни са",
и аз-бунак-слушам....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Anbuch написа:Goldorak написа: че баш в момента не мога да копувам нови амортисьори??
Предполагам си с маслени амортисьори, огледай ги за течове на масло и тупкане при натиск надоло. Смяната на амортисьор е ЗАДАЛЖИТЕЛНА ако е изпуснал масло ,ако ли не - можеш да поотложиш мако смяната им ,но карай внимателно и ги оглеждай честичко.
Не ме разбирай погрешно ,че те съветвам : ако след диагностика са ти казали ,че са за смяна , да не ги сменяш докато не протекат
Носачи ,шарнири ,втулки как са ,че и от тях се губи стабилност.
Не, поне течове няма все още.
-
- Автомобил:
- Двигател:
chy написа:скапаното е че ако забавиш смяната,ще потдадат другите части и по-късно ще извадиш повечко пари.
и аз-бунак-слушам....
Абсолютно си прав!
- keith_flint69
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- karrr
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chy написа: м/у другото много мои приятели с VW които са купили закс не са доволни
и аз съм недоволен от Закс, преди година и нещо сложих Закс отзад и вече започват да се лашкат...за сметка на това съм супер доволен /за сега/ от Кияба - японски мисля че са, сложих ги отпред и са по-евтини от Билщайн. Дано се окажат читави и за напред

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”