Предстои ми да ходя да взимам кола или от холандя или от германиа, но това е друг въпрос.
Преди да седна да пиша попрочетох в форума теми. Но от това което прочетох неми стават ясни някои неща.
Въпросите са следните:
1. От това което гледах Golf 4 нямат двигател 1.8 бензин става въпрос или е 1.6 или 2.0 което нито един от варянтите неми харесва. В единя случай изтискват максимума от едно малко двигателче в другия случай става много голям. Това тека ли е или в този линк не пишат всичко???
http://www.catalog.auto.ru/catalog/cars ... agen/golf/
2. На Golf 3 добро ли е двигателчето 1.8 / 90кс ?
--> До края на производството ли са с моноинжекция?
3. Имат ли бордови компютри тези машинки? Поне не чета да имат. Което е добре !
4. Като цяло от прочетеното, а и от познати разбирам че ходовата част няма нищо общо с Golf 2 какавто имах. Въпросът е дали малко се влушава в Golf 3 и съответно още малко в Golf 4 или са все тая като здравина?
5. Като цяло прочетох мненията че повече се развалят нещо незначителни неща. Да кажеме нещо от рода на прозорци, тампони и т.н.
6. Тай като ще ходя аз да си я взимам ако някои каже нещо инфо. Как да разбера в номера на колата коя година е? Ако има ниакои линк !
7. По повод горното ако има несхто да ме посъветвате какво да гледам. Изчел съм сумати материял по форумите. Но все пак нещо специфично.
8. За какво служи този клапан там кадето се развалял и на Голф 4 струвал 780 лв или нещо такова. И как мога да разбера какво му е състоянието в момента на покупката на колата и има ли такав в Голф 3

9. И като цяло мнение за двигателите и цените на частите.
10. Последно някой вкарвал ли е кола и какво се плаща сега. Тоест мито има ли? Какво се плаща ? До колкото знам сега мито няма. Само номерата ли са или ........???
От сега да кажа че не търся возия. Тоест тази на този голф ме задоволява. Вапроса е какво да гледам, и добро ли е моторчето. Пак на място ще преценявам