Тениски (Стара Загора)
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
-
- Двигател:
Днеска говорих с Момичето за тениските, тя предложи, за да не даваме повече пари, надписа отзад да си остане такъв, ( оригиналния на Driver е с 2см. по малък), логото можело да си остане такова, ( на Driver е по малко с 1.5 см.), и само да се смени надписа VW Клуб България. А стара загора да си останело с тази големина. При това положение ще трябва да доплатим 70ст. на тениска, заради надписа!
Какво мислите!?
Давайте отговори, че утре ще ходя за да са готови за Неделя!
Какво мислите!?
Давайте отговори, че утре ще ходя за да са готови за Неделя!
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Важното е надписа " Български VW клуб и т.н" да бъде на един ред в един цвят и да не бъде с ОГРОМНИ букви. И под него (близо)да бъде СТЗ, а не два реда под него.
Пример: да НЕ бъде
БЪЛГАРСКИ ФОЛКСВАГЕН лого
--------- КЛУБ
Стара Загора
А ако е възможно да бъде :
Български Volkswagen Клуб ------- лого
Стара Загора
Пример: да НЕ бъде
БЪЛГАРСКИ ФОЛКСВАГЕН лого
--------- КЛУБ
Стара Загора
А ако е възможно да бъде :
Български Volkswagen Клуб ------- лого
Стара Загора
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе какво означава "искат по 70 ст повече". Ти си им клиент (има неписано правило, че клиента винаги е прав" ) и им възлагаш изработката примерно на голяма 25х25 см буква "Б" и отиваш да си я вземеш и виждаш че буквата е 23х23 см и не е "Б" а е "Б". и те ти казват "тряя да ми дадеш 70 ст да ти я направя така както ТИ искаш ". е извинявам се много ама пари "йок" или правят каквото си им поръчал (а не своеволия) или барат това е ..
П.С. мен най-малко ме засяга защото аз даже и не съм поръчал но не е нормално отношението ... съжелявам че ги предложих
П.С. мен най-малко ме засяга защото аз даже и не съм поръчал но не е нормално отношението ... съжелявам че ги предложих
-
- Двигател:
- driver
- Автомобил: diesel
- Двигател:
Днес щях да ходя в една друга рекламна агенция "Пачов" да питам там колко ще искат да направят тениските, но не успях. Утре ще гледам да мина.
Предлагам на тея да им теглим по една майна и да не се занимаваме повече с тях. Утре мое да им кефне и още левове да искат. То е ясно, че няма да направят тениските по проекта ми.
Предлагам на тея да им теглим по една майна и да не се занимаваме повече с тях. Утре мое да им кефне и още левове да искат. То е ясно, че няма да направят тениските по проекта ми.
-
- Двигател:
-
- Двигател: