срещата си остава за понеделник в 19,00 часа.понеже в работата нямам интернет аз ще потвърдя в неделя дали ще идвам, а останалите може да се разбирате и в понеделник през деня.
Веселинеееей! нема да се е...ваш, щото и без това съм загорел като цигански тиган за мас!!!! Вие там си дъните женорята, а аз тука - суууушшааааа..... поне сбирките не изоставяйте!
я са кажете каква е уговорката...има ли срещичка окончателно или не колко сме ако има...аз до сега не съм ходил на тез срещи ще ми е приятно да се запознаем.казвайте на мен не ми е проблем да дойда.
понеже до ся бях в нетклуб в квартала и ставам...нямам достъп до интернет и няма да разбера дали някой ше доиде или не....оставям си ГСМа ако идва някой на срещата да пише един смс и аз ше дойда!!!
0887 06 16 70 .
за съжаление този понеделник бях зает а и следващият също няма да мога...след две седмици чак ще мога да мина и се надявам догава да има и други мераклии.
Младооооооост !!!!!!! Ше има ли някой следващия понеделник (14.05.2007г) че да мина и аз да се запознаем пък и картите на ЕКО викат да донесат Айде ако някой ходи да казва отсега да знам какво да правя...пък никой не знам,да се запознаем най-накрая.
добре така ми харесвате айде още някой ако се скатава да си признава и да идва на срещичка!!!В понеделник съм там на всяка цена.Само кажете как да ви позная че никой не знам (повтарям се вече).