С кавко се лепят лайсните?

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Volkov
Автомобил: Golf 3 20 Jahre
Двигател: 2.0 16V ABF

Re: :))

Мнениеот Volkov » Сря 09 май 2007 19:12

request написа:Хора днес си лепих моята на предната дясна с епоксидна смола на Бизон....стана бетон арме...ще видим само дали от вибрациите няма да и стане нещо ...иначе за 5 мин на слънчице дръпна си много добре и .....сега ще видя резултата след някой друг ден... и ще пиша...

Аз си лепих едни водобрани (не на колата а на къщата) със такъв силикон за стъкла и ако го лепнеш нема да сбъркаш , това нещо няма отлепване, мани поксипол мани лепила мани тиксо!!!
............................
айде лятото идваме!!! Едно приателче има апартамент близо до "краставицата" , ще направиме една локалка във Бургас после може и Варна фест!!! 8)

hbnv

под лайсната има нещо кат одвойно тиксо-

Мнениеот hbnv » Пон 11 юни 2007 18:22

на мене ми се бяха отлепили двата края на гумата и сложих Бизон за гума, но видях , че отдолу има нещо като двойно тиксо, но по-дебело и на хартиена основа - то не е мръднало то ламарината. дебело е съм милиметър и е меко на пипане - драска се - хартиена основа

Потребителски аватар
danypetkov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот danypetkov » Чет 03 апр 2008 1:30

имам 1 въпрос по темата - на полото лайсната на тавана която е отляво се е разлепила от задния край и стърчи мн грозно, с какво може да се закрепи тва чудо? лепи ли се и с какво? как точно става ? 10х

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”