Халогени за Golf 3
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Халогени за Golf 3
Здравейте.Който има халогени си има и начин на включване от копчето за фаровете,също и светодиод и символ на таблото.Всичко това го имам но няма и помен от халогени по колата.За пръв път си вземах голф и не знам така ли трябва да е или е имало халогени.Сменил съм доста коли,ама където има копче за нещо си го има.За голфовете не знам така ли е.Въпроса е тъп ама питам защото VW са малко странни откъм екстрите на колите си
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Халогени за Golf 3
H2O написа:Здравейте.Който има халогени си има и начин на включване от копчето за фаровете,също и светодиод и символ на таблото.Всичко това го имам но няма и помен от халогени по колата.За пръв път си вземах голф и не знам така ли трябва да е или е имало халогени.Сменил съм доста коли,ама където има копче за нещо си го има.За голфовете не знам така ли е.Въпроса е тъп ама питам защото VW са малко странни откъм екстрите на колите си
1) погледни си копчето ... трябва да може да се дърпа 2 пъти и има 2 свето диода в долният му краи - зелен за халогени (първа степен на дръпката) и жълт за стоп за мъгла (втора степен на дръпката)... ако ги имаш и 2те значи имаш ключ с опция за халогени
2) ако имаш ключ с опция за халогени проследи дали имаш кабели за халогени пуснати до мястото където те се захващат ако имаш пуснати кабели но нямаш халогени значи или някой търговец ги е гепил и заместил с бленди или някое наркоманче ги е гепило и предишният собственик ги е заместил с бленди или са чупени и заместени с бленди
3) ако имаш копче за халогени и нямаш кабел за халогени значи си на далавера

4) ако пък копчетото ти за фаровете няма две дръпки а само една и светва само оранжев диод ... значи си от мнозината, които си мислят, че имат копче за халогени, а не са открили, че имат допълнителен стоп за мъгла
cheers
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
kutin написа:Здравейте,
аз имам само 1 степен на копчето (респ. за задния фар за мъгла).По какъв начин мога да сложа халогени че имам голям мерак.Трябва ли ново копче и допълнително реле за халогените.Кабели с букси също няма!
има различни разрешения и мнения по въпроса, аз лично си сложих допълнително копче и си пуснах инсталация през реле.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”