тропане при гумите
- silverboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тропане при гумите
Значи проблема ми е следния.. когато карам и мина през дупка се чува метален звук не е от шарнирите защото ги сменях преди 1 месец.. а когато натисна спирачката изчезва звука дори и да мина през дупка явно е нещо от апаратите или от дисковете но не знам .. ако някой може да ми помогне ще му бада благодарен...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тези пластинки се огъват леко и трябва да влязат под напрежение.Става и със старите,стига да не са изгили.andro_ написа:silverboy написа:да и аз карам голф 2 но те имат ли общо с спирачните апарати защото като натисна спирачката изчезва тропането
Тропат ти накладките.Има едни пластинки,които натискат накладките към апарата,смени си ги и ще изчезне тропането.
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Колеги съгласен съм че има такава възможност да тропат накладките, но има и варянт да ти тропата самите спирачни апарати при мене е точно така. Когато натисна спирачките се оправя, гледал съм ги няколко пъти накладките не е от тях а от апаратите, те нали се захващат с два болта, в самите апарати кудето минава болта има едни втулки от нещо като тефлон, когато се износи се получава това тропане. Проблема се решава със смяна на втулките за едно колело комплекта струва 25-26лв.
- 4oroi4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Glove написа:Колеги съгласен съм че има такава възможност да тропат накладките, но има и варянт да ти тропата самите спирачни апарати при мене е точно така. Когато натисна спирачките се оправя, гледал съм ги няколко пъти накладките не е от тях а от апаратите, те нали се захващат с два болта, в самите апарати кудето минава болта има едни втулки от нещо като тефлон, когато се износи се получава това тропане. Проблема се решава със смяна на втулките за едно колело комплекта струва 25-26лв.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”