дайте съвет кое да си избера(ауди 80,пасат,хонда или голф3)
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
От тези, които си показал, по тези показатели (без да се видят на живо колите) аз съм за Ауди-то. scuba, комби е - едва ли му е толкова малък багажника (може да не е като на братовчед му Пасат). Предпочитанията ми към него са заради това че е дизел (легендарния TDI - оригиналът). Освен това Ауди е една идея по-"аристократично", т.е. по-луксозно, може би малко по-качествено, но пък и по-скъпо (и като първоначална цена, и като подръжка). Голф (и още повече този) не ти препоръчвам. С Хонда-та не съм запознат. Пасат Б4 (последното, което си показал) е може би най-доброто съчетание, но търси дизел (според мен). Едва ли ще намериш нещо по-добро (като качество и цена и комбинацията от тях) в чужбина. По-добре си харесай нещо тук, и после отивай с него на екскурзия.
Успех !
Успех !
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Winner25 написа:Audi 80 B4, мисля че е с доста по-голям багажник от В3.
Я уточни, ако обичаш. Кое Б3 имаш предвид (Ауди, Пасат) ? И също комби или седан ? Ако става въпрос за Пасат Б3, не си прав - няма кола с по-голям багажник, независимо дали става въпрос за седан или комби (разбира се, сравнено в класа си).
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
И аз един глас за Аудито дето си показал.Пасата с 1.6 е мъка/то за голфа е на границата тоя мотор пък камо ли за тоя кораб/.Тоя Голф дето си показал с тия тюнинги ме съмнява да е най-читавото нещо и плюс детето.За ондата немога да кажа нещо конкретно/освен това че това поколение на Сивик изглежда кола за чичковци в сравнение с предишното/ ама пак резак дето да си возиш децата/а и от газовата не се знае кво ще излезе
/.Аудито е Б4/изглежда доста по добре от Пасата според мен/,по качектвено е от ФВ,по-не гние ,дизелово.
P.S.Абе ти на тая обява с Голфа изобщо званя ли.Да не се окаже че някой селски бек се ебава със селска путка и да и е сложил телефона за майтап/като зимах мойта колко такива имаше/

P.S.Абе ти на тая обява с Голфа изобщо званя ли.Да не се окаже че някой селски бек се ебава със селска путка и да и е сложил телефона за майтап/като зимах мойта колко такива имаше/
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
gr_kanev написа:Я уточни, ако обичаш. Кое Б3 имаш предвид (Ауди, Пасат) ? И също комби или седан ? Ако става въпрос за Пасат Б3, не си прав - няма кола с по-голям багажник, независимо дали става въпрос за седан или комби (разбира се, сравнено в класа си).
Исках да кажа че на ауди 80 В4, багажника е доста по-голям от този на ауди 80 В3.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
Winner25 написа:gr_kanev написа:Я уточни, ако обичаш. Кое Б3 имаш предвид (Ауди, Пасат) ? И също комби или седан ? Ако става въпрос за Пасат Б3, не си прав - няма кола с по-голям багажник, независимо дали става въпрос за седан или комби (разбира се, сравнено в класа си).
Исках да кажа че на ауди 80 В4, багажника е доста по-голям от този на ауди 80 В3.
В3 комби няма. Това, което е гледал колегата е В4 комби, така че няма място за сравнение.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”