ПВ Тийм trash
-
- Автомобил:
- Двигател:
joser написа:утре живот и здраве съм на полигона 18.30. уговорих се с някои колеги от форума, имаме да обсъждаме разни дела. идвайте
Абе не се знае дали ще си на полигона с Радо ти готвим ходене до Хисар за разпитване в "Камилите". че тва момче от "Извора" несериозен се оказа чакам го вече 6-ден за тия менюта.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Щях аз да си предожа услугите, ама да оставим дявола да я свърши таз работа, че да вземе да се появи най-сетне... кво се скатава!
Васко, не се разкарвай да 'абиш бензин, просто ела довечера!
Добрине, ще идваш по магистралата от София, нали?
Веднага след като свърши участъка от магистралата без мантинела ( аварийното летище) има табела за отбивка за Цалапица и Съединение. Спри някъде под надлезчето, на сянка.
Аз работя в Съединение и ми е наблизо ... и бензина служебен...
За по-малко от 15 мин мога да съм там. Звънни малко по-рано, за да не ме чакаш. Поддръжка съм, а и е забранено във фирмата да се пуши, така, че винаги мога да се чупя за малко и го правя с удоволствие!
Тел ми е 0898 796 386- Радо.
Знам, че знаеш, че го има тел-а на първа страница, ама айде да не те разкарвам да търсиш

Васко, не се разкарвай да 'абиш бензин, просто ела довечера!
Добрине, ще идваш по магистралата от София, нали?
Веднага след като свърши участъка от магистралата без мантинела ( аварийното летище) има табела за отбивка за Цалапица и Съединение. Спри някъде под надлезчето, на сянка.
Аз работя в Съединение и ми е наблизо ... и бензина служебен...
За по-малко от 15 мин мога да съм там. Звънни малко по-рано, за да не ме чакаш. Поддръжка съм, а и е забранено във фирмата да се пуши, така, че винаги мога да се чупя за малко и го правя с удоволствие!
Тел ми е 0898 796 386- Радо.
Знам, че знаеш, че го има тел-а на първа страница, ама айде да не те разкарвам да търсиш