Така , действието се развива тази нощ .
След като реших да си лягам отидох да изпуша последна цигара на балкона , терасата ми гледа точно към паркинга на блока и по-точно си виждам идеално мойта кола , която е даже и осветена малко . Та пуша си аз на загасена лампа и по едно време забелязвам 4-ма индивида да седят в градинката непосредствено до входа ми . До тук нищо необичайно , но един от тия 4-мата пресича и отива до колата ми . След малко още един пресича и забелязвам , че и двамата носят бейзболни шапки , а и четиримата са с тъмни дрехи . ОК казах си , че са някой минувачи и зяпат колата от любопитство . Е да ама часа е 00:00-00:30 и ми стана интересно кои са па тия "съседи". Единия застана до шофьорската врата а другия до калника и тук вече се усъмних . Кап*та до вратата дръпна дръжката а другия през тва време пипаше и гледаше предницата на колата . Като се има предвид , че е дванайсет часа и повечето приятели спят или са на бачкане и няма на кой да звънна , помислих кво ше стане , ако стрелям от 7-мия етаж и оцеля някой , а сам да им слизам на 4-мата не ми се хареса като идея та веднага хванах телефона и 166 . Първо никой не дига . Докато звънях мина кола по улицата , а и тия се оглеждаха към блока , видяха че под мен свети и веднага след колата се върнаха обратно в градинката при другите двама . Пак въртя 166 и се разбрахме с диспечера. Групичката наркомани поседя 5 мин. на 3 метра от входа ми , но полиция не мина. По едно време мина патрулка , но на лампи и ония я видяха . После още една но запрашиха към съседния блок и педа**те гадни тръгнаха леко леко да се изнасят покрай блока ми . Стигнаха до края му и единия пак се върна и гледаше към блока и колата . Видях патрулка без светлини и от там аз газ , асансьора и долу . Полицаите с фенерче пред мен и им обясних , че така и така и ония са тръгнали натам....... Дойде един техен колега пеша и каза , че бил видял някакви , но спринтирали нанякъде . После по станции се оказа , че са спрели 3-ма и нататъка незнам . Също така по станцията се разбираха къде да има патрули и така нататъка .
Сега да отбележа , че дойдоха 2 патрулки + 2-ма или 3-ма полицаи пеша , тоест 7 души са се отзовали на едно обаждане , че някакви пипат по една кола някъде си . Като ги видях се почуствах доволен и благодарен на полицията като цяло за първи път , но знам че нищо няма да направят , даже няма и да ги намерят. Колата ми е на паркинг от тая нощ и там ще си остане от днес нататък , а на КАП**ИТЕ им пожелавам в най-скоро време или някой да ги застреля или да им еб* мама** .
Квартала е Дървеница и от както имам колата не е пипано по нея , познавам тия , които крадат от квартала и съм 100% сигурен , че не е някой от тях. Наскоро стана пак една шибана случка , нов блок в квартала с подземен паркинг с около 40-50 гаража. Преди около седмица или две 80 % от гаражите разбити и на всички коли са свалени джантите с гуми .
Та ако некой от тия ИЗПАДНАЛИ НАРКОМАНИ чете тука , щото 100% са видяли стикерите нека заповяда пак , тоя път срелям от 7-ми етаж после мисля за последствията.

Опит за кражба
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Jogo_1
- Автомобил:
- Двигател:
Нали знаеш, че от гараж се краде най лесно
поло-то прежалено стой си пред блока така или иначе му дръпнаха лайсните и тасовете отдавна, но мондеото е на платен паркинг и там ще си стой
Скоро, ще се местя в друго жилище и там съм на втория етаж и спирам точно под моята тераса, смятам да лепна един прожектор с датчик, поне като мине някой да осветява и една камерка за 30 кинта в тв ин входа на Тв. Те ако решат недай боже на бавното нещо ще е е да я подгреят 

поло-то прежалено стой си пред блока така или иначе му дръпнаха лайсните и тасовете отдавна, но мондеото е на платен паркинг и там ще си стой

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:Аз какви акции съм виждал на полицията ..тия по филмите не могат да им стъпят на малкия пръст....... когато искат действат уникално

ПП като се замисля, аз ако бях на 7-ми етаж, или някой по-висок от този на който съм сега, щях да прострелям с флоберката един от тия в крака......после нека дойде пак да ми се върти около колата.....
- koskoboy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Опит за кражба
Exell написа:Та ако некой от тия ИЗПАДНАЛИ НАРКОМАНИ чете тука , щото 100% са видяли стикерите нека заповяда пак , тоя път срелям от 7-ми етаж после мисля за последствията.
Преди 2 години... още държах колата на двора - чух алармата посред нощ (3 сутринта) и ги видях да ми разкостват пластмасите и халогените от ГТИ-то. Не се сдържах и

Не е ефективно това със стрелбата, много се чува и реално нищо не се получава...

- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
checheneca написа:jogo_1 брато ако гаража ти е бил сигорен и добре защитен няма как да ти откраднат колата.Преди имах един сасед по гаражи ама сега се изместиха цялото семеиство и в неговия гараж нощува CLK и мога да ти кажа че гаража от към защита е нещо невероятно
какви ли не истории знам за разни скъпи коли изчезвали от още по добре охранявани гаражи обезпечени с най-модерна техника. ако решат да ти е вземат нищо не може да ги спре. за съжаление това е реалноста в БГ.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
checheneca написа:jogo_1 брато ако гаража ти е бил сигорен и добре защитен няма как да ти откраднат колата.Преди имах един сасед по гаражи ама сега се изместиха цялото семеиство и в неговия гараж нощува CLK и мога да ти кажа че гаража от към защита е нещо невероятно
Нищо не може да защити колата, ако решат да я крадат.... ей така на един комшия му отнесоха мерцедеса - още на същата вечер, след като си го докара. Значи апашите първо отварят дворната врата -масивна железна, после гаражната със СОТ, гаража е в къщата, а отгоре е спалнята на собственика и последно алармата на колата....никой нито чул нито видял нещо...... без коментар
няма такъв гараж които да спре крадци,чувал съм в бургас са дигнали бетонен и са взели колата.
а съм свидетел как има паркирана кола отпред на гаража и на сутринта я няма само тази вътре без да е разбита отвън, само са я преместили за малко и са я върнали наглите копелета
Върни се в “ОФФ-Топик - други”