хората са казали сподели, за да ти мине ... и ако не си пробвал, защо се оплакваш, та и аз сега, за да мога да се оплаквам писах и пратих това, до който се сетих ... а с вас само споделям, защото въпроса е принципен
До СГО, П&Г, ТВ, и тн...
"Вчера, 10.05.07 година, бях буквално и преносно извозен покрай „голямото” столично почистване. Автомобилът ми беше откаран на наказателен паркинг, защото не бях освободил навреме улицата за почистването. Вината си е изцяло в мен, платих си глобата, прибрах си колата. До тук всичко следва елементарната логика. Това, което обаче не се вмества в нея е следното:
1. от уличката по мой наблюдения, май беше Извозена една единствена кола, моята за съжаление, останалите 20+ годишни си останаха по местата. Не мога да разбера това социална дискриминация ли е, или чисто икономическа, защото по-старите коли залежават по паркингите, задръстват ги и не позволяват да се печели от оборот на място.
Относно факта, че единият автомобил е пред разпадане, не е в движение от над половин година поне (с просто око се забелязва цветната градинка под него), и на всичкото отгоре е с регистрация от Перник (явно там проблема с паркирането е по-голям от нашия, за да ги оставят тук) … просто не се сещам какво да коментирам!
2. улицата не беше измита !!! Това всъщност е причината за цялото писмо. Да, сутринта направих снимка с мърсотията, вечерта още една – отново с мърсотията. Вариантите са два: или никой не е мил улицата, или само я е намокрил, при всички положения, този някой не си е свършил работата, пък аз му и платих за което.
Улицата, или по точно частта от нея, за която говоря е ........... отворена към .................и запушена към ул. .................. На около ... метра от Вас, предполагам няма да е проблем да се убедите лично при интерес. ..........разполага с постоянно видео наблюдение, ако нещо Ви усъмни.
Изпращам писмото до няколко и различни инстанции, без да очаквам интерес или отговор, просто понякога да си побъбриш с Арменския Поп също помага."

паяци, извозване, почистване ...
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: паяци, извозване, почистване ...
VWGT написа:хората са казали сподели, за да ти мине ... и ако не си пробвал, защо се оплакваш, та и аз сега, за да мога да се оплаквам писах и пратих това, до който се сетих ... а с вас само споделям, защото въпроса е принципен
До СГО, П&Г, ТВ, и тн...
"Вчера, 10.05.07 година, бях буквално и преносно извозен покрай „голямото” столично почистване. Автомобилът ми беше откаран на наказателен паркинг, защото не бях освободил навреме улицата за почистването. Вината си е изцяло в мен, платих си глобата, прибрах си колата. До тук всичко следва елементарната логика. Това, което обаче не се вмества в нея е следното:
1. от уличката по мой наблюдения, май беше Извозена една единствена кола, моята за съжаление, останалите 20+ годишни си останаха по местата. Не мога да разбера това социална дискриминация ли е, или чисто икономическа, защото по-старите коли залежават по паркингите, задръстват ги и не позволяват да се печели от оборот на място.
Относно факта, че единият автомобил е пред разпадане, не е в движение от над половин година поне (с просто око се забелязва цветната градинка под него), и на всичкото отгоре е с регистрация от Перник (явно там проблема с паркирането е по-голям от нашия, за да ги оставят тук) … просто не се сещам какво да коментирам!
2. улицата не беше измита !!! Това всъщност е причината за цялото писмо. Да, сутринта направих снимка с мърсотията, вечерта още една – отново с мърсотията. Вариантите са два: или никой не е мил улицата, или само я е намокрил, при всички положения, този някой не си е свършил работата, пък аз му и платих за което.
Улицата, или по точно частта от нея, за която говоря е ........... отворена към .................и запушена към ул. .................. На около ... метра от Вас, предполагам няма да е проблем да се убедите лично при интерес. ..........разполага с постоянно видео наблюдение, ако нещо Ви усъмни.
Изпращам писмото до няколко и различни инстанции, без да очаквам интерес или отговор, просто понякога да си побъбриш с Арменския Поп също помага."
Аз да се направя на велик , ще кажа че винаги спирам правилно , въпреки че гледам че много други са спрели неправилно, абе демек , гледам аз да съм ок пък другите да му мислят.
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абсолютно същото стана и на нашата улица... Бракмите не ги пипнаха, а само автомобилите, които са в движение....
Да не споменавам, че известията бяха залепени, вчера следобяд късно и някои хора въобще не са ги видяли...
За такова почистване трябва да се предупреди 2 дена по рано поне...
БГ реалност......
Да не споменавам, че известията бяха залепени, вчера следобяд късно и някои хора въобще не са ги видяли...
За такова почистване трябва да се предупреди 2 дена по рано поне...
БГ реалност......

Re: паяци, извозване, почистване ...
kossel написа:
Аз да се направя на велик , ще кажа че винаги спирам правилно , въпреки че гледам че много други са спрели неправилно, абе демек , гледам аз да съм ок пък другите да му мислят.
а аз на още по-велик, че досега никога не са ми вдигали личната кола ... вчера всъщност удоволствието беше на прИмоция, само 30 лева, от КАТ не пишат актове, благодарих им и пожелах да изживеят и те такова удовлетворение, чудно защо ли и на какво основание след като колата не е в никакви ограничения.
Нямам повече време за тях, дано това са последните 30 лева в които се отъркат, другия път съм с бурканите и стотинките /не сортирани и само жълти, разбира се/
- kossel
Не мога да разбера, някой съзнава че е виновен, признава си , обаче гледа другите че са по - виновни ... искам фирма паркинги и гаражи да се увеличат служителите и паяците поне 5 пъти ... представете си тогава ..всеки спазва правилата и спира правилно ? а ? за колко минути ще се минава по Ботев от сливница до 5-те кюшета ? Ех, мечти...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
kossel написа:Не мога да разбера, някой съзнава че е виновен, признава си , обаче гледа другите че са по - виновни ... искам фирма паркинги и гаражи да се увеличат служителите и паяците поне 5 пъти ... представете си тогава ..всеки спазва правилата и спира правилно ? а ? за колко минути ще се минава по Ботев от сливница до 5-те кюшета ? Ех, мечти...
заяците са абсолютно незаконни! тъй че не говориш смислени работи , на всеки който са му дигнали колата може да ги осъди без проблеми! аз пък искам да стане както стана в варна , да ги забранят!

- kossel
hooligans написа:kossel написа:Не мога да разбера, някой съзнава че е виновен, признава си , обаче гледа другите че са по - виновни ... искам фирма паркинги и гаражи да се увеличат служителите и паяците поне 5 пъти ... представете си тогава ..всеки спазва правилата и спира правилно ? а ? за колко минути ще се минава по Ботев от сливница до 5-те кюшета ? Ех, мечти...
заяците са абсолютно незаконни! тъй че не говориш смислени работи , на всеки който са му дигнали колата може да ги осъди без проблеми! аз пък искам да стане както стана в варна , да ги забранят!
като ги забранят как ще паркираш - правилно , неправилно ? ще правиш ли втора редица на Ботев ? просто питам ...защо да ги забранят ? Представи си за момент какво става ако всеки спазва закона - ето Германия ...всеки иска да сме като германия ..нали ?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
kossel написа:hooligans написа:kossel написа:Не мога да разбера, някой съзнава че е виновен, признава си , обаче гледа другите че са по - виновни ... искам фирма паркинги и гаражи да се увеличат служителите и паяците поне 5 пъти ... представете си тогава ..всеки спазва правилата и спира правилно ? а ? за колко минути ще се минава по Ботев от сливница до 5-те кюшета ? Ех, мечти...
като ги забранят как ще паркираш - правилно , неправилно ? ще правиш ли втора редица на Ботев ? просто питам ...защо да ги забранят ? Представи си за момент какво става ако всеки спазва закона - ето Германия ...всеки иска да сме като германия ..нали ?
да прав си , но там няма паяци и не това е начина , защото човека с пари му е през оная работа къде паркира щото никои не го закача , докато на някой който има 10 лв на ден не му е и си спазва правилата, а и никъде не съм казал че ше паркирам на втора редица на ботев, замисли се това ли е начина да се рекетират обикновенните хора а богатите да заграждат цели улици и да им е през х**
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”