Въпрос за тип парктроник
Въпрос за тип парктроник
Имало два типа парктроници. Едните с инфра ред сензор а другите не ги знам. Кой от двата типа когато се зацапа от прахоляк почва да дава грешни показания?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Значи "другия" е с ултразвукови датчици (такъв е на SMEL), а също и моя (благодарение на него -
и
). Мисля, че това е по-добрия вариант (но никога не може да му се има 100% доверие !). Също е хубаво да е с поне 4 датчика на страна (броня) - иначе все ще има вероятност нещо да се "скрие".
kris11, това вярно ли е че повече не ги внасят (т.е. че повече няма да има) ? Че аз се "точех" за още един, а и няколко колеги също имаха желание да се оборудват ...

kris11, това вярно ли е че повече не ги внасят (т.е. че повече няма да има) ? Че аз се "точех" за още един, а и няколко колеги също имаха желание да се оборудват ...
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
GodLike написа:дано да не е вярно и още да ги внасят че и аз мисля да слагам
mackata е твоя човек.
виж тук
Питах защото в нета намерих ето това: http://constructor.bg/shop/product_info ... 21acc47fa0
Цената е много приемлива, но това е с един сензор. Примерно могат да се сложат две устройства. Цената пак е в разумни граници. Лошото е, че като се зацапа сензора и става пищене при включена задна.
Цената е много приемлива, но това е с един сензор. Примерно могат да се сложат две устройства. Цената пак е в разумни граници. Лошото е, че като се зацапа сензора и става пищене при включена задна.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”