Молибденов бисулфид, високи обороти,налягане на маслото
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:...защото колите и двигателите са ми хоби повече от 20 години...!
Щом за 20 години не си разбрал, че има и неща за които може да не си чувал и първо е по-добре да попрочетеш и помислиш малко преди да ги отречеш...
joker написа:...просто нещата са много близко до професията ми..
Хем хоби, хем професия докара го май на като майсторите във VW Варна.
joker написа:...е разбра ли сега...страст бе какво да правиш. макар,че не съм длъжен да ти давам обяснение...
Нито съм ти искал да ми се обесняваш, ама страст бе какво да правиш! Явно гониш да докараш средно по 100 мнения месечно

joker написа:...Пък ти си стой в чужбината и си карай на long life service...
Как кажеш началник! Ти си майстора, хоби ти е от 20 години а от 25 професия, само дето малко нещо, без докачение, на кисело грозде го докарваш

- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
maslo
Просто не знам как ви издържат въздушните филтри по 10 000 км. Карам средно по 2000-2500 на месец и го сменям. Защото разхода на газ веднага ми скача и почват да ми се ебава празния ход. От къде ли не му прокарвах тръба да смуче. Сега си е на оргиналното място на калника и като имате в предвид, че съм със цели пластмасови подкалници от руските. Като го извадя на края на месеца е направо ужас. Леле а кво ли става с дробовете ни в тая София. 

yossarian написа:venll-vr написа:...Представете си какво ще се случи с фирмата ако наистина някой немец си скапе мотора заради маслото...
Неможеш да си представиш колко много неща се произвеждат в Германия, а ги няма на немския пазар
Yossarian, въпрос относно Лики Моли -има ли го но немския пазар??
Сори за спама!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Сравнение на цени!!!!!
Лике -Моли 10W40 с молибден 57 лв за 5 л. от магазин с максимална надценка
Кастрол-Магнатек 10W40-78 лв за 4 л от магазин основен дистрибутор за Варна(т.е. с минимална надценка)-гарантиран произход.Т. е 11 лв за литър срещу 19.50 л. при Кастрол.
А сега си правете си изводите!!!
Във всеки случай нито производителя нито продавачът са толкова загубени,че да слагат по-ниски цени на по-качествена стока...
Кастрол-Магнатек 10W40-78 лв за 4 л от магазин основен дистрибутор за Варна(т.е. с минимална надценка)-гарантиран произход.Т. е 11 лв за литър срещу 19.50 л. при Кастрол.
Във всеки случай нито производителя нито продавачът са толкова загубени,че да слагат по-ниски цени на по-качествена стока...
- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
WASP написа:...Yossarian, въпрос относно Лики Моли -има ли го но немския пазар??
http://www.atu.de/pages/shop/artikel_li ... wg=wg_5876
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joker написа:Сравнение на цени!!!!!
Хъм първо какво значи минимална надценка, наистина ли си мислиш че официалния вносител ще продава една стока с минимална надценка от 10% например.
Второ виж в линка даден от yossarian, цената на Top Tec 4200, на немския пазар е 85,00 евро, при нас цената е 127,00лв. и пак е скъпо според някои клиенти.
Цената се образува от много фактори.
Просто за момента се опитваме да държим цени под тези на другите.
А имаш ли идея какво се получи когато в началото на тази година се наложи да вдигнем цените.
yossarian написа:WASP написа:...Yossarian, въпрос относно Лики Моли -има ли го но немския пазар??
http://www.atu.de/pages/shop/artikel_li ... wg=wg_5876
Thanks!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Не ми звучи сериозно да се държи цена с 8 лв под Кастрол само заради конкуренцията!!!Просто е твърде много ...истината е ,че просто маслото си е евтино и това е......а защо е евтино ,не коментирам
И пак казвам не съм против това масло вече два пъти само него ползвам......За следващия път се замислям за Кастрол - Магнатек...
И пак казвам не съм против това масло вече два пъти само него ползвам......За следващия път се замислям за Кастрол - Магнатек...
- kamus11
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако си купиш една туба ще видиш че има сертификат от BMW MERCEDES VW AUDI GROUP пише гоyossarian написа:L-M написа:...Второ виж в линка даден от yossarian...
Пак в този линк, MoS2 е най-евтиното масло на LiquiMoli и няма сертификация по VW, MB, BMW и Opel. Всеки поне малко технически грамотен шофьор и ако държи на автомобила си, би се придържал към предписанията на производителя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”