Шум в резервоара
- VW Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Шум в резервоара
Здравейте колеги, искам съвет и помощ. Значи става въпрос за следното, като запаля колата - Поло 91 г. карбуратор и откъм резервоара започва да се чува доста интензивно бълбукане на бензина в него. Незнам дали това е някакъв сериозен проблем, в смисъл, че не ми пречи в момента, но ме дразни и и ми е странно. Между другото преди около месец при отваряне на капачката на резервоара на бензиностанция за зареждане, от гърловината изхвърча бензин навън под налягане и дори ме оля целият. Моля за вашет мнение по въпроса, на какво да се дължи това, и какво може да се направи. Благодаря предварително!
Последна промяна от VW Polo на Съб 12 май 2007 22:11, променено общо 3 пъти.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Re: Шум в резервоара
VW Polo написа:Здравейте колеги, искам съвет и помощ. Значи става въпрос за следното, като запаля колата - Поло 91 г. карбуратор и откъм резервоара започва да се чува доста интензивно бълбукане на бензина в него. Незнам дали това е някакъв сериозен проблем, в смисъл, че не ми пречи в момента, но ме дразни и и ми е странно. Между другото преди около месец при отваряне на капачката на резервоара на бензиностанция за зареждане, от гърловината изхвърча бензин навън под налягане и дори ме оля целият. Моля за вашет мнение по въпроса, на какво да се дължи това, и какво може да се направи. Благодаря предварително!
Прилича ми на запушен отдушник на резервоара и затова прави налягане и се мъчи да ти измие очите

ААААААААААА щях да забравя

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”