Каква е нормалната цена за смяна на предни накладки според вас?
mod edit: dobrinb
Колко струва смяна на предни накладки според вас?
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
20 лева, иначе според мен струва 10, но ти би ли се изцапал, и да псуваш ако нещо се закучи за тия 10 разликата ..майстора нали това работи, има и тренинг
.Аз не бих се мъчил, 20 лева ми се струва нормално.ако ми поискат 30 ще ми стане неприятно, но пак бих дал.Затова си има професии за всичко, а не като тука в БГ всеки може всичко
.
ако си барман ще ми сипеш ли една кола без пари, все пак искам една кола няма да се напивам за твоя сметка..една количка к'во толкова
Ако сипеш, аз ще викна и други приятели да си идваме при тебе.. по цял ден да си бачкаш ей така
Dodi_Dogg, нали не се сърдиш, ама току що изпих 4 бирички ...

Абе как без пари беDodi_Dogg написа:..без пари!

Смяната на предни накладки върви 8-10лв. за двете-поне в града в който живея. Пък ако ти се занимава, можеш и сам. Не е трудно. Развиваш болтовете на джантата. Смъкваш я и гледаш къде се намира болта който държи спирачни апарат. Развиваш го и го издърпваш. Смъкваш накладките и после по обратния ред. Преди да сложиш новите накладки натисни с нещо цилиндърчетата на апарата да се върнат на мястото си.
Решеието си е твое.
Решеието си е твое.
- meha1971
- Автомобил:
- Двигател:
ама ако болта дето държи апарата е със спициален ключ или някой преди тебе го е заоблил
да не говорим че и едното цилиндарче не ще да се върне
чувал съм че на най новите коли свободния луфт се реголира от компютара на колата
тогава ти трябва специален уред с който да влезеш в памета и да зададеш команда цилиндарчетата да ги върнеш в изходно положение 

- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”