Значи от ляво и дясно не ми работи парното/климатика. Искам да кажа, че не духа и от двата края. В средата си работят и двете нормално. Това спорали се от някъде по принцип? Явно е нещо, което се пуска и спира, за да не работят и двете.
Можете ли да ми помогнете с това?
Благодаря.

Духалките в ляво и дясно не работят
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Единственият варинат, за който се сещам, е да са откачени тръбопроводите до тях. Вариантът за това е някой да е отварял таблото - явно защото е имам някакъв проблем и да не е могъл да ги закачи или ги е счупил и затова ги е изолирал. Да бъдат запушени и двете - абсурд. Толкова голямо нещо да ги запуши само котка може да е
. Трбябда да си отвориш таблото и да видиш кво става вътре.

ostavime написа:Няма шанс да го направя! Нямам си и идея как става и т.н.
Баси кофтито.
Кофти я-пари за сервиз ще отидат.....

п.с.На някой модели автомобили трябва да се завърти ключа за позициите на парното(клима)за да заработят страничните духалки(примера с който се сблъсках е Рено Лагуна 94г.-Климатроника обдухваше предното стъкло,но не обдухваше страничните-много скапана история...за зимата.).Ти това си го пробвал така че ---май сервиза чака парички...
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
И какво направи? Само я отвори ли?
Ами в сервиз няма да ходя. Бал съм го. Излишни пари нямам. Ще пробвам да ги сваля и да погледна вътре ккаво става. Ако мога да го оправя, ще е добре, ако ли не... ще го мисля в последствие.
Гледах и от пред, ама нищо не се вижда, а и не разбирам. Явно има нещо, което трябва да се намести, защото само те двете не работят. Другите две (в средата) са си екстра. Горе до стъклото също си духа от всякъде. Странно.
Ами в сервиз няма да ходя. Бал съм го. Излишни пари нямам. Ще пробвам да ги сваля и да погледна вътре ккаво става. Ако мога да го оправя, ще е добре, ако ли не... ще го мисля в последствие.
Гледах и от пред, ама нищо не се вижда, а и не разбирам. Явно има нещо, което трябва да се намести, защото само те двете не работят. Другите две (в средата) са си екстра. Горе до стъклото също си духа от всякъде. Странно.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”