Б***ти ташака това гласуване, направо по геополитически признак. Югославия, СССР и мюсолманите vs. България стана работата. Добре че си получавахме щатни точки по съвест. Много зле, просто няма смисъл от това гласуване, да не говорим, че Исландия и Русия имат еднакви точки при гласуването .
Макетата са болшинството албанци, така че нищо странно.
За Украйна .. нямам думи :piss
Тея пък Сърби, толкова да ми беше противна песента им че..... Да не говорим за оная лелка с очилата... Незнам дали защото съм Българин ама нашата песен най си ми хареса заедно с тази на Македония!
5-то място не е малко, трябва и на това да се радваме все пак се явяваме едва за 3-ти път на тоя конкурс!
боже като ви чета мненията и се изумявам колко много хора са го гледали, и аз сам един от тях ама по пренуда и без звук одавна съм разбрал че тези конкурси са предварително нагласени.те вече и победителите си личат,немогат да се преструват на изненадани.
Песента НИ заслужаваше по-високо място на стълбицата, ама все си мисля че никога няма да успеем в каквото и да било, дори да сме най-добрите... Нещо не ни харесват