Цигани камикадзета на пътя

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Цигани камикадзета на пътя

Мнениеот joro_tt » Нед 13 май 2007 18:29

Та историята е:
Отиваме две коли хора на питник, тръгване от Раднево.
Минаваме покрай автогарата и нататък покрай циганската махла.Аз съм първа кола.
И нещеш ли както си карам с 50-60 едно циганче най много на 5-6години, изкача изневиделица от ляво на пътя и се спуска пред колата..... :shock
Яко спирачки, циганчето мина на 2метра от бронята и изчезна на десният тротоар. Изяде няколко псувни. На 40-50 м понататък излиза пак от ляво циганка с бебе в ръце и прави едни люлеще движения - ще хвърля бебето на капака....... пак спирачки... псувни, клаксони.... И гледам в огледалото за обратно виждане колегата зад мен оная циганката пак се засилва срещу него.....
Та ей такива хора кво да ги правиш.... могат да те вкарат в такава беля че после върви се оправяй...
Да ги пукнеш от бой пак ще им е малко....
Много внимателно трява да се минава покрай такива райони, че не се знае кво може да изкочи от храстите....

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 13 май 2007 18:31

после те рекетират за пари, за да не викнат полицията :idea:
това се случва често по светофарите и пешеходните пътеки :idea:
имайте го в предвид.....

Потребителски аватар
Stef4o
Автомобил: Golf V
Двигател: BKD

Мнениеот Stef4o » Нед 13 май 2007 18:37

:shock :shock :shock
какво ли не правят за пари хората вече... :roll:
добре де ,ако циганката хвърли детето на капака ти и дойде полиция,какво ще стане?
Мисля ,че и на полицайте са им ясни тези тарикатлъци,та затова се чудя дали ще повярват на шофьора,а не на циганката... :roll:

пп Ей тва трябва да си много прост,да погубиш човешки(още повече на детето си) жовот за некви кирливи пари... :evil:

Потребителски аватар
joro_tt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joro_tt » Нед 13 май 2007 18:45

Предполагам че тактиката им е когато колата вече е почти спряла циганката се блъска зорлем в нея. Т.е. тя се блъска в колата, а колата вече е спряла. И после се прави на ударена, ранена и т.н.
Пък полицаите де да ги знам на кой ша повярват, сигорно на шофъора ама.. кат наизкачат още 10 мангала да казват как си блъснал жената и голяма лудница ше стане

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Нед 13 май 2007 18:47

.:Stef4o:. написа::shock :shock :shock
добре де ,ако циганката хвърли детето на капака ти и дойде полиция,какво ще стане?
Мисля ,че и на полицайте са им ясни тези тарикатлъци,та затова се чудя дали ще повярват на шофьора,а не на циганката... :roll:

пп Ей тва трябва да си много прост,да погубиш човешки(още повече на детето си) жовот за некви кирливи пари... :evil:

За кръвнина кво ли не правят тези от малцинството.....децата им така или иначе са стока
А и как да изхранва 20 чавета....

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 13 май 2007 18:48

в случая си безсилен и каквито и действия да предприемеш няма да излезнеш на глава.В България циганите се толерират като слаби и бедни хора и за това правата им са малко в повече от нашите....не плащат вода примерно....за това и ги раждат по дузини щото получават помощи за всяко дете и преживяват с тях.Ако ТИ беше ударил тази сиганка с бебето . щеше да бъдеш съден , глобен , и да плашащ цял живот, независимо от това че е пресякла без да се огледа.Познавам доста хора които са патили от такива случки "уж" случайни и сега си плащат.Никого няма да визирам но ще дам само един пример:Крадат ти касетофона от колата,отиваш и започваш да се караш с крадеца,той започва да те души и то доста сериозно,вадиш собствено оръжие и стреляш,крадеца умира,ти си съден да плащаш издръжка на цялото му семейство включително на 3те му жени като от всяка имаш по 3 деца.Отделно си санкциониран за нарушение и си съден за убийство!..........Кажете ми сега!Справедливост?

Потребителски аватар
Stef4o

Мнениеот Stef4o » Нед 13 май 2007 18:56

chy написа:

За кръвнина кво ли не правят тези от малцинството.....децата им така или иначе са стока

Че не са стока,не са...ама все пак е човешки живот,а някаква ваза примерно(може да си представите и друг предмет :lol: ),а
това с изхранването мисля,че точно тя си е виновна...щом не може да изхранва толкова деца еми...-да не ги прави...пък после да ги хвърля по колите на хората :evil:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 13 май 2007 18:59

.:Stef4o:. написа:...пък после да ги хвърля по колите на хората :evil:

точно така......цапат ти стъклото, после на светофара ти го дозамазват за 20 стотинки.....МАФИЯ mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
Stef4o

Мнениеот Stef4o » Нед 13 май 2007 19:01

Ludia написа:
.:Stef4o:. написа:...пък после да ги хвърля по колите на хората :evil:

точно така......цапат ти стъклото, после на светофара ти го дозамазват за 20 стотинки.....МАФИЯ mhihi mhihi mhihi

ти ме разби... :lol: :lol: :lol: смея се с глас...сила си сила :wink:

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Нед 13 май 2007 19:03

.:Stef4o:. написа:
chy написа:

Че не са стока,не са...ама все пак е човешки живот,а някаква ваза примерно(може да си представите и друг предмет :lol: ),а
това с изхранването мисля,че точно тя си е виновна...щом не може да изхранва толкова деца еми...-да не ги прави...пък после да ги хвърля по колите на хората :evil:

Така е колега,съгласен съм с теб ама те не мислят като нас(спомням си че един германски доктор по времето на една война бил направил подобно заключение след много наблюдения)
P.s. не че одобрявам методите му ама...

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 13 май 2007 19:59

Ludia Пуснато на: Нед Май 13, 2007 18:31 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

после те рекетират за пари, за да не викнат полицията
това се случва често по светофарите и пешеходните пътеки
имайте го в предвид.....

Ei Ludia а после мога ли да му сложа дулото в устата.....аиде да ги е.а в мангалите смрадливи, че и пари ще ми изка..... :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 13 май 2007 20:10

checheneca написа:Ludia Пуснато на: Нед Май 13, 2007 18:31 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

после те рекетират за пари, за да не викнат полицията
това се случва често по светофарите и пешеходните пътеки
имайте го в предвид.....

Ei Ludia а после мога ли да му сложа дулото в устата.....аиде да ги е.а в мангалите смрадливи, че и пари ще ми изка..... :evil: :evil: :evil:

е защо ми говориш на мен?! да не скачам аз по колите бе?

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Нед 13 май 2007 20:13

леле 45 номер маратонка яли ли са,пък и незнам дали ще намаля като ми искочи така, ако намаля ох горкото.

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Нед 13 май 2007 20:17

Luдиа нещо не се разбрахме....естестевено че не става дума за тебе....ако нешо сам те засегнал sorry.Става дума за циганина който щял да се хварли и после и пари да ми изка за дане викал куките....такави ми беше мисалта :wink:

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 13 май 2007 20:17

da__buzz написа:леле 45 номер маратонка яли ли са,пък и незнам дали ще намаля като ми искочи така, ако намаля ох горкото.
викаш по-добре за него да го блъснеш :lol:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”