Тониране на стъкла
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Тониране на стъкла
къде в сф могат да ми тонират стъклата.. тоест.. да ги опушат ли е най-удачно .. ? някой да препоръча майстор и да даде някакви координати ... благодаря 

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
jaba7a написа:хвани се сам ги направи.....земи си някое по добро фолио свали ги за по-фобър резултат и си готов
Значи правил съм доста с фолио.. и мисля че зададох конкретен въпрос .. а не питах в направи си сам .. как да си сложа фолио.. нали така ? ако знаеш къде ще ми ги направят тъмни опушени или тн само че без фолио.. дай координати
интересува ме попринцип.. софия, варна или бургас.. няма значение къде стига да ги правят добре!!!
Колега здравей, значи знам една фирма която затъмнява стъкла с фолио .. работят с фолио 3М и мисляче излиза към 250 лв за двете задни стъкла + задното, но зависи от колата де, но работят просто професионално.
Фирмата се казва " ALEX H&Z ", адрес - София 1527 бул Васил Левски 100а тел. 943 31 58; 944 74 95; 0888 80 33 04; звънни им и ще ти дадът информация, аз отдавна съм им се заканил но все не ми остават пари за тва фолио;
ОПААА грешка чак сега видях че искаш тониране сорри !!!
Фирмата се казва " ALEX H&Z ", адрес - София 1527 бул Васил Левски 100а тел. 943 31 58; 944 74 95; 0888 80 33 04; звънни им и ще ти дадът информация, аз отдавна съм им се заканил но все не ми остават пари за тва фолио;
ОПААА грешка чак сега видях че искаш тониране сорри !!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”