Добре бе колеги, идеята им е да те рекетират за да не викат полиция. Ама ако стане /Дано не се случва на никого/ нещо и ти си отпрашиш, те какво правят циганите?
И да извикат полиция от нас нищо не печелят. Ако са запомнили номера ок, ама ако няма следи по колата как ще докажат, че е станало нещо. Те могат да запомнят номера на произволна кола, която минава от там.
Аз не бих спрял ако виждам, че те умишлено са изкочили пред колата. Спрем ли изкачат мангалите от нейде и става панаира. Или си плащаш или те бият и ограбват или викат полиция и пак ядеш хурката.
Затова трябва да си караме съобразително и внимателно, за да можем да отреагираме адекватно в такива ситуации на пътя и да ги предотвратим.

Цигани камикадзета на пътя
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
alien1 написа:Добре бе колеги, идеята им е да те рекетират за да не викат полиция. Ама ако стане /Дано не се случва на никого/ нещо и ти си отпрашиш, те какво правят циганите?
И да извикат полиция от нас нищо не печелят. Ако са запомнили номера ок, ама ако няма следи по колата как ще докажат, че е станало нещо. Те могат да запомнят номера на произволна кола, която минава от там.
Аз не бих спрял ако виждам, че те умишлено са изкочили пред колата. Спрем ли изкачат мангалите от нейде и става панаира. Или си плащаш или те бият и ограбват или викат полиция и пак ядеш хурката.
Затова трябва да си караме съобразително и внимателно, за да можем да отреагираме адекватно в такива ситуации на пътя и да ги предотвратим.
Тово добре ,но представи си на някоя жена и се случи това! 100% са я ограбили !
- joro_tt
- Автомобил:
- Двигател:
Stoi написа:bomber написа:Stoi написа:Кото ти изкочи накой мангал, спираш и го налабутваш. После дим да те нямаНека доказва циганина после че си го бил !
Да бе да и после да изкочи тумбата от храстите и да те смели от бой![]()
Аз със цигани много много не се занимавам,само ако са малко на брой и са далеч от маалата
Циганите са страхливо племе ! Не са бой !
Като са много и не се плашат.Един на друг се надъхват!
Току виж и пристигнала половината маала...
това е България момчета, няма какво да се учудваме всеки търси лекото. от където може да се измъкне. Кво им е на циганите днеска някое от детето й ще го блъсне кола, ами нали утре ще си направи друго. С тез пари ще изкара определено време и после идва другото. За това като видите цигани бегай надалеч
. Дайте ми калака и ми гледайте сиира в махалата

- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Stivi написа:Та казват-трябвало да ги ИНТЕГРИРАМЕ ! Това не беше ли другата дума за ТЕРМИНИРАМЕ:twisted:

П.С. Е не се научих как да маркирам части от текст с друг цвят

Последна промяна от Теодор на Пон 14 май 2007 19:11, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”