Интересен вандализъм!

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 13 май 2007 22:25

"измии ме" ама издрано с пирон(

а бе това е работа на хлапетата, тези сегашните ( имам 2 ма такива келеша в къщи ) когато и който да размажеш от бой - все ще си прав ... а за паркирането ..хм....понякога ( най често) местата са проблемни и когато някой си е свикнал да си я държи под погледа ( под някоя лампа ) му е криво, като му се наместят ..... за мен специално много ме е било яд, когато някой си паркира колата ПРЕД гаража ми ( обикновено е външен) - нито го знам кой е , нито да го намеря къде е ..... а има и нагли копелета - изчистя си местото от сняг и след 5 мин някое говедо си паркира там колата ( пак пред гаража ми ) и не му пука...... не съм далече от разни ненаучни методи - просто не знам кога ще ми избие чивията ... :twisted:

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Нед 13 май 2007 23:39

колега jive за пред гаража си прав на 100% .Ама тука става въпрос за вандалско отношение към собственоста на обществено място,пригодено за паркиране.....А следващия път като някой спре пред гаража ти(ако го видиш разбира се)-отвори му портата на гаража и го покани да паркира там-голям смях пада---вдигат двеста от место :D :D :D :D (поне при мен се получава чат пат)

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Пон 14 май 2007 15:40

А бе не е работа само на хлапета , то предният ми капак е яко надран от човек възрастен , и навсичко отгоре и аз бях наблизо , но не видях какви ги върши . Мотаеше се около микробуса си ( а колата беше от другата страна на микробуса ) , качи се и си замина на някъде.Пичагата явно си е слагал багаж върху капака . Не ми се коментира , бях полудял , ако бях видял навреме и както ми пада пердето , жална му майка .Е все пак имам каско , ама защо трябва да си губя времето със застрахователи и майстори ?

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 14 май 2007 18:08

maniak написа:Два пъти ми се случва да идват наематели на апартамент в блока ни и след седмица гордо да ми съобщават че съм паркирал на тяхното място :evil: ... единия даже трябваше да му охлаждам ентусиазма... :074:

На такива с кеф да им размажеш фасона :076:

Starsky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Starsky » Пон 14 май 2007 18:34

Малка фантазийка:

Копуваш генератор и токоусилвател и си ги монтираш в багажника, прокарваш ток по колата (внимавайте с резервоара), докато колата е без надзор генератора работи и когато някой пипне возилото ти го удрят 50 хиляди волта ток!

Лесно като детска игра! :062:

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Пон 14 май 2007 18:40

Starsky написа:Малка фантазийка:

Копуваш генератор и токоусилвател и си ги монтираш в багажника, прокарваш ток по колата (внимавайте с резервоара), докато колата е без надзор генератора работи и когато някой пипне возилото ти го удрят 50 хиляди волта ток!

Лесно като детска игра! :062:

И после където е пипнато остават следи от човешка плът, залепена на боята която може да се изсшкури само...

Starsky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Starsky » Пон 14 май 2007 18:46

Ами, ще падне ако го минеш с АМБ.

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Вто 15 май 2007 15:35

Що бе - ако е с малка сила на тока само ще го хвърля :) На принципа на електрошоковите палки - 50-60, че и до 100 киловолта, при някакви милимунди от ампера. Хем не остава обгорена кожа по боята, хем е забавно да се гледа :)

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Вто 15 май 2007 16:06

Dare_Devil написа:Що бе - ако е с малка сила на тока само ще го хвърля :) На принципа на електрошоковите палки - 50-60, че и до 100 киловолта, при някакви милимунди от ампера. Хем не остава обгорена кожа по боята, хем е забавно да се гледа :)

Тук съм за с две ръце!!! :D

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 15 май 2007 16:08

Една голяма пушка с оптика.......кви са тия тоци :twisted:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Вто 15 май 2007 17:29

По въпроса с тоците - какво значи "внимавай"? Риска е малко големичък май?
По другата тема: глупаво е, като видиш някой такъв се разбирате лице в лице, или му връщаш услугата (ха сега де? чие място е все пак? кой превари - той завари?).
При блока, в който работя обаче собствениците на гаражи имат интересна практика - лепят стикери формат A4 на предното стъкло, с крещящо зелен цвят, на който хората са си написали съвсем четливо, че оня е спрял пред гараж и е малоумен :) Много се кефя да ги гледам отгоре как чепкат с нокти :D:D

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 15 май 2007 17:47

На мен ако някой ми залепи такъв лист на колата, и се смее докато аз го отлепвам, вечерта като заспи ще му изсипя един камион пясък пред гаража и на другия ден mhihi mhihi mhihi По принцип знам че не е правилно да се спира пред гаражи, но повечето гаражи пред блоковете са незаконни и един такъв гараж заема много повече място отколкото ако е само кола. Кой изобщо им дава право на такива да си побият ламаринените гаражи пред блока и значителни да намалят местата за паркиране :dontknow:

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Вто 05 юни 2007 13:51

Значи миналата седмица един изрод срязал задна лява гума на жената на Корсата докато тя била на работа - разправията е следната - жената работи на Баучър и Богатица на ъгъла, но откакто направиха South Park кафета там и мутрите заеха паркинга там, работещите в този район се чудят къде да паркират - жена ми паркира на задната улица - Люботрън се казва пред блок 63....на този т.нар "паркинг" с риск да потрошиш амортесьори, спукаш картер и т.н. все пак има място през деня, когато живеещите в този блок са на работа - та преди известно време някакъв пенсионер казал на жена ми да не паркира там, щото тоя паркинг си бил техен, казал и буквално: "Ще видим как ще си тръгнеш някоя вечер"тоя гъз нещастен кара ей това:
http://store1.data.bg/itk/GIF/Pederast.jpg
http://store1.data.bg/itk/GIF/PederastotPernik.jpg

И така известно време след като се скарали миналата седмица жената звъни в 19.00 и вика спуках гума на Люботрън, ела с голфа да ми я смениш...отидох, свалям гумата, слагам резервната и кво да вида - гумата (на 1 година гума нова) срязана зверски, с бая голям нож явно, поне 4-5 см срязване....
Педалът му с педал, ще реже гуми на корси, ще се прави на мъж пред жени....много ги мразя такива....като артисат мутрите от Саут парк пред кафето, някой път спират и там...що не среже на някой Кайен или Х5 гумата тоя гъз нещастен?

Кво да го правим такъв педал са? :rocketwhore

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Вто 05 юни 2007 14:26

Birdie написа:

Еми колега око за око,зъб за зъб!Минете някоя вечер ако ти се разправя с това и му срежете и 4те гуми :!:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Вто 05 юни 2007 14:37

da6o_amvr написа:
Birdie написа:

Еми колега око за око,зъб за зъб!Минете някоя вечер ако ти се разправя с това и му срежете и 4те гуми :!:

напиши му със спрей на предния капак-"Аз повече няма да тормозя жени" :twisted:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”