Golf 3 1.6 Mi
- topsonik
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 1.6 Mi
Здравеите наскоро си закупих Golf 3 1.6 Mi 95г. някаква Pink Floyd сепия някои може ли да ми даде по голяма информация за тази серия. На скоростният лост пише 25 години Golf.Според жас добра инвестиция ли е ? Благодаря предварително за инфото.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Най-вероятно двигател ABU, както се казва - честито!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=40496
А пък ако напишеш "ABU" в търсачката, ще се хванеш за главата

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=40496
А пък ако напишеш "ABU" в търсачката, ще се хванеш за главата

- kokovanev
- Автомобил:
- Двигател:

П.П. На търсачката след ABU може после и на кирилица: АБУ да напишеш - ще излязат още работи за четене, не всички са особено приятни...

- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
vasstop написа:А пък ако напишеш "ABU" в търсачката, ще се хванеш за главата![]()
![]()
......се изказа вастопа неподготвен и предубеден

всъщност ако не пишеш нищо в търсачката а само разглеждаш темите ще видиш, че АБУ си имат точно толко оплаквания колкото и другите мотори ... имаше една тема 15 страници за АБУ в която в първите 2 се изказаха "компетентните" които не са се качвали на такава кола а само са чели оплаквания ... и след това бяха "изядени" в 13 страници от собственици на АБУ-та

... или говоря глупости ... или болшинството собственици на АБУ членове на форума са извадили късмет при купуването на техните коли

м/у другото ... по-добре да приключим до тук, че темата има потенциал да стане як спам
- stefi_pavlov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
tankishev написа:vasstop написа:А пък ако напишеш "ABU" в търсачката, ще се хванеш за главата![]()
![]()
......се изказа вастопа неподготвен и предубеден...
всъщност ако не пишеш нищо в търсачката а само разглеждаш темите ще видиш, че АБУ си имат точно толко оплаквания колкото и другите мотори ... имаше една тема 15 страници за АБУ в която в първите 2 се изказаха "компетентните" които не са се качвали на такава кола а само са чели оплаквания ... и след това бяха "изядени" в 13 страници от собственици на АБУ-та... е може и да го наричат чайника, но сменяй масло на 8000 и гледай да не остава без антифриз и си свиркай пък нека другите да лаят ...
... или говоря глупости ... или болшинството собственици на АБУ членове на форума са извадили късмет при купуването на техните коли
м/у другото ... по-добре да приключим до тук, че темата има потенциал да стане як спам
Не ми е работа да тълкувам ама ти май не си разбрал VASSTOP...
Тъй като той доста добре знае какво се пише в този форум подтекста (предполагам!) на постинга му е ,че човек може да се хване за главата колко много е изписано за ABU....
И не е прилично да се наричат другите неподготвени защото никой не знае собствената му подготовка на какво равнище е.......
А всяка кола е добра щом се поддържа добре.....Просто някои коли изискват повече внимание,но това е означава,че са по-лоши.....на колегата новия ABU-успех и безаварийно каране!
И да слуша повече съветите на VASSTOP......а не на tankishev
- tankishev
- Автомобил:
- Двигател:
joker написа:....tankishev написа:......се изказа вастопа неподготвен и предубеден...
Джокер ... ти не разбра ли шегата в думите ми ????? (най-малкото усмивката накрая)... мнението ми беше - да не се шашка човека от това което ще прочете в темите за АБУ защото има и много доволни шофьори ... а гледай ти как го изтълкува и какви НЕВЕРНИ думи сложи в устата ми .... май е време за черпавка с бира

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
tankishev написа:joker написа:....tankishev написа:......се изказа вастопа неподготвен и предубеден...
Джокер ... ти не разбра ли шегата в думите ми ????? (най-малкото усмивката накрая)... мнението ми беше - да не се шашка човека от това което ще прочете в темите за АБУ защото има и много доволни шофьори ... а гледай ти как го изтълкува и какви НЕВЕРНИ думи сложи в устата ми .... май е време за черпавка с бира
не разбрах....за което ти се извинявам !!!!

А за недоволните от ABU шофьори и за успокоение на колегата да кажа:
16 години карах една кола известна като най-калпавото соцвозило в България ,Москвич 21412

Така,че поддържай си колата добре и тя ще ти се отблагодари с дълго и безаварийно каране независимо от това което казват другите!
Останалото са приказки на некомпетентни , мързеливи люде дето искат да карат без да се ограмотяват и без да поддържат.....но такива хора в този форум няма!!!!

- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stefi_pavlov написа:не се сдържах.И моя е АБУ пък забравих от кога не съм дигал предния капак. а сетих се от онзи ден че сипвах течност за чистачкитекато гледам скоро не съм засичал тема за АБУ ама за другите все си има по някое "ПОМАГАЙТЕ"
затова си карам АБУ то и си свиркам
Аз си водя тука една тетрадка откакто имаше една такава тема добър ли е двигателя абу.....от тогава в форума няма нито една тема за смяна на гарнитура на глава или нещо подобно...само един колега се оплака че му било ниско налягането на маслото ама за сметка на това има 6-7 ABS мотори с проблем с налягането на маслото и издухани гарнитури.....и незнам колко си теми с помощ мотора е абс......явно са много разпространени....може би ?
Леле каква я направих сега .....само статистика и нито капка заяждане.Моля не проваляйте мерака на колегата който май не каза дали е абу или поне не видях.....
Разбира се че всичко е до поддръжка и малко късмет на какво ще попаднеш !!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”