прецака ми се задна предавка на djettata

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Liparo
Автомобил:
Двигател:

прецака ми се задна предавка на djettata

Мнениеот Liparo » Нед 13 май 2007 19:26

абе днеска както си паркирам тръгвам да давам задна и курец задна няма пускам я пак ама задна се бърка с предна от 10 опита 1 пат да я вкарам пробвам, пробва ми пак ддавам задна то тя тръгва напред се едно е на 1ва скорост трябва да издаде един мн гаден драскащ на ламарина звък за да даде задна и да я поткарам на задна : (
мн гадно
абе до одеве нищо и нямаше вкарваха се перфектно скоростите беше като пушка нз кво и стана :)
казаха ми че е било от некви пластмасови нещица под капака трябвало или да се смени или да се смаже с грес нз АЗ НЕ РАЗБИРАМ ОТ КОЛИЧКИ понеже тва ми е 1 вата кола и си я взех преди 3 дена още сам индианец :))
та ако някои е имал сащия проблем да сподели :) колата е жетта 1. 8 инжекциа, бензин 87год

Потребителски аватар
kaica_niko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

а

Мнениеот kaica_niko » Нед 13 май 2007 22:11

КАТО ЗА НАЧАЛО МОЖЕ ДА ПРОВЕРИШ ПАЛЕЦА КОЙТО СЕ НАМИРА ПРИ СКОРОСТНИЯ ЛОСТ.това е една пластмаса клоято в края има нещо като зъб,но щом каваш че нищо не раззбираш,моят съвет е да потърсиш някой който е на ясно поне за начало,докато влизаш в час лек полек

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пон 14 май 2007 4:20

мога да ги направя да влизат с два пръста скоростите :wink: :wink:
като на мойта Жетта

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 14 май 2007 8:10

vit_autosofia написа:мога да ги направя да влизат с два пръста скоростите :wink: :wink:
като на мойта Жетта

Това да го видя немога да го повярвам. Мойта от години я мъча. Просто няма начин !

Потребителски аватар
MKII 1.6EZ
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MKII 1.6EZ » Пон 14 май 2007 8:32

Както казва kaica_niko провери първо палеца при скоростния лост. Трябва да откачиш пластмасата около лоста, тя е на 4 щифта. Отдолу ще видиш пластмасовия палец. Пробвай да вкараш задна и виж дали закача. Ако не е от там е от лостчетата преди скоростната кутия. Те са платмасови и се чупат лесно. Огледай под капака зад скоростната кутия. Смяната става за 10 минути, само не забравяй да ги смажеш. Такива лостчета има на "Симеон" за стотинки.

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пон 14 май 2007 10:05

Stoi написа:
vit_autosofia написа:мога да ги направя да влизат с два пръста скоростите :wink: :wink:
като на мойта Жетта

Това да го видя немога да го повярвам. Мойта от години я мъча. Просто няма начин !

Ела бате да седнеш и да си поиграеш с лоста на скоростите на ей таз колица.Просто има начин :wink:
Изображение
Изображение

Liparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Liparo » Пон 14 май 2007 20:52

та вече и задна неще да дава за да тръгна трябва да пусна задна и се пуска 1 ва нещо са се объркали скоростите сега в момента задна ми е 1 ва нз какво стана а задна изобщо я нема снощи се опитах да я вкарам с много мачения и опити и я пуснах от 10 и пат ама какаж зжук се 4у стържене на некви простоти в скоростната кутия мн гаден звук издаде не6то се пройююжулиха железораците нз какво :)
някои разбиращ да кайе нещо по темата???

Потребителски аватар
teddymc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот teddymc » Пон 14 май 2007 21:15

колега бягай при vit_autosofia, щом казва аз му вярвам - не е от тези дето само говорят.

Liparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Liparo » Пон 14 май 2007 21:27

teddymc написа:колега бягай при vit_autosofia, щом казва аз му вярвам - не е от тези дето само говорят.

проблема му е то4но0 такаж както на тази тема :
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... c&start=15

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”